Yardım 2025 de Hala LFS Alınır mı?(Live For Speed)

drakathx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,305
Bütçe
9090
Yarış türü simülasyon oyunlarını seviyorum Fps oyunlarından bıkınca takılmaya giriyorum sizce hala 2025 de LFS alınır mı? Sitesinden satın alınabiliyor orjinal lisans. Yada Öneriniz var mı bu ve benzeri oyunlar hakkında. S1 6 Euro S2 12 Euro S3 18 Euro Şeklinde satılıyor.

Yarış türü simülasyon oyunlarını seviyorum Fps oyunlarından bıkınca takılmaya giriyorum sizce hala 2025 de LFS alınır mı? Sitesinden satın alınabiliyor orjinal lisans. Yada Öneriniz var mı bu ve benzeri oyunlar hakkında.
eskide kaldı artık hocam assetto corsa, iracing vb. sim ler varken alınmaz artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eskide kaldı artık hocam assetto corsa, iracing vb. sim ler varken alınmaz artık
bunu 6 7 sene lfs de takılmış biri olarak söylüyorum bu arada, artık ac ve beamng vb. oyunlar o kadar gelişti ki lfs sadece kötü sistemi olan insanların oynaması gereken bi oyun.

Yarış türü simülasyon oyunlarını seviyorum Fps oyunlarından bıkınca takılmaya giriyorum sizce hala 2025 de LFS alınır mı? Sitesinden satın alınabiliyor orjinal lisans. Yada Öneriniz var mı bu ve benzeri oyunlar hakkında. S1 6 Euro S2 12 Euro S3 18 Euro Şeklinde satılıyor.
Need For Speed ve Assetto Corsa büyük indirimlere giriyor.Onlara bakabilirsin.Tavsiye ederim.

the crew crew 2 asetto asetto comp forza 4-5 vb oyunlar var Ets2 zaten var nedense aralında en çok saran ETS2 oluyor bana göre ve TMP giriyorum daha çok sarıyor

Need For Speed ve Assetto Corsa büyük indirimlere giriyor.Onlara bakabilirsin.Tavsiye ederim.
NFS tüm oyunları var steam-epicte satışa sunulan kötü denilen unbound da var

the crew crew 2 asetto asetto comp forza 4-5 vb oyunlar var Ets2 zaten var nedense aralında en çok saran ETS2 oluyor bana göre ve TMP giriyorum daha çok sarıyor
bende ets yi bir kaç mod ile oynuyorum gerçekçi ve zevkli oluyor tabii direksiyon setim yok ama olsun yine de zevk almaya çalışıyorum

bende ets yi bir kaç mod ile oynuyorum gerçekçi ve zevkli oluyor tabii direksiyon setim yok ama olsun yine de zevk almaya çalışıyorum
3 aylık banım kalksında tmp de özlem gidericem :D

aralarında sıkmadan oynatan bi forza 4 oldu birde ets2 diğerleri sarmıyor hemen sıkılıyorum nedense

3 aylık banım kalksında tmp de özlem gidericem :D

aralarında sıkmadan oynatan bi forza 4 oldu birde ets2 diğerleri sarmıyor hemen sıkılıyorum nedense
Benide birtek Forza 4 sarmıştı hocam.Çoğu kişinin severek oynadığı Ets 2 denbile sıkılmıştım.

ben 2020 de falan perma yedim saldım single takılıyorum promods ile :D
perma kalkmış olabilir ama sistem yenilenmiş eskiden 1 hesap ban yedimi hop yan çarlara geçip devam ediyorduk diğerinin banı kalkana kadar şimdi yan hesaplarla girersen sistem otomatik tespit edip oyundan atıyor süreyi beklemek zorunda kalıyorsun tmp de yasak kalkana kadar permada da hesabı silip yeni steam hesabıyla yeni hesap kurup tmp de devam edebiliyorduk eskiden ama oda kalkmış sanırım

Arkadaşların dediği gibi sistem çok çok kötüyse anca oynanır mobil oyun gibi grafikleri asettoyla fh ile kıyaslanamaz. Sistemi olana o grafik trafik modu fln farkı bişey ya asettoda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri