Logitech F710 2024 de hala alınır mı?

Reaksiyon skoru
35
The Crew Motorfest oynamak için alacağım. Yıl 2024 hala alınır mı? diye düşünüyorum. Yakın fiyatlı bir şey düşündüm ama bilinmeyen marka almak istemiyorum. Kaliteli bir marka olsun istiyorum. Öneriniz var mı? (2. El istemiyorum)

The Crew Motorfest oynamak için alacağım. Yıl 2024 hala alınır mı? diye düşünüyorum. Yakın fiyatlı bir şey düşündüm ama bilinmeyen marka almak istemiyorum. Kaliteli bir marka olsun istiyorum. Öneriniz var mı? (2. El istemiyorum)
2 tane f310 vardi 1 yildir f710 kullaniyorum, gecikme sorunlari oldu bende ama fiyatina gore benim gorusum kesinlikle alinabilir. Kolda problem cikarsa en kotu iade cekersin.

2 tane f310 vardi 1 yildir f710 kullaniyorum, gecikme sorunlari oldu bende ama fiyatina gore benim gorusum kesinlikle alinabilir. Kolda problem cikarsa en kotu iade cekersin.
Gecikme olmaması lazım. Oynayacağım oyunlar dolayısıyla önemli bir kusur.

Bende araştırıyorum f710 eski geliyor bana ben ikicinci el 1350ye xbox 8 buldum ama onu mu alsam yoksa msi gc20 v2 mi alsam kararsızım msi sıfır ve 1600 tl

Bende araştırıyorum f710 eski geliyor bana ben ikicinci el 1350ye xbox 8 buldum ama onu mu alsam yoksa msi gc20 v2 mi alsam kararsızım msi sıfır ve 1600 TL
Ben 2.el e karşıyım nasıl kullanıldığını bilmiyorum ve arızalanma olasılığı yüksek. (Tabi bu kişisel bi ön yargı)bende gc20 v2 yi araştırıyorum. Alırsan banda yazabilir misin? Teşekkürler

F710 Kullanıyorum tek sevmediğim olay gecikme olayı yoksa iyi 2024 de alınmaz şahsen

Ben 2.el e karşıyım nasıl kullanıldığını bilmiyorum ve arızalanma olasılığı yüksek. (Tabi bu kişisel bi ön yargı)bende gc20 v2 yi araştırıyorum. Alırsan banda yazabilir misin? Teşekkürler
Geçenlerde güzel fiyata Gc20 vardı ama kablolu da ne bileyim külfet gibi

ben gecikme olayı yaşamadım ama bağlantı problemi yaşarsan seni kanser edebilir önemli anlarda

ben gecikme olayı yaşamadım ama bağlantı problemi yaşarsan seni kanser edebilir önemli anlarda
Şuan aklımda MSI GC30 V2 ve Monster Clutch var. Msı yerine Xbox 9.Nesil alabilirm. Yılda 1 ay felan pes fifa oynarım. Onun dışında sadece The Crew Motorfest oynayacağım Crew için değer mi bilmiyoruım?

logitechin bir ürününü dahi almam @Atius

Geri