Sizce hangi kolu almalıyım?

enis kirazoğlu bunla oynamanın aşırı keyifli olduğunu söylemişti

dokunmatik yüzeyinide insanlar beğeniyor fiyatına göre alınabilir
Nasıl alcaz bunu hocam? Yurtdışından gelir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mor olanı bende çok istiyorum hocam
Turuncu rengi sevdim ben de. Xbox kullanıyorum bir titreşim motoru var onun dışında hiçbir olayı yok. Zaten zamanla o titreşim rahatsız ediyor özellikle yarış oyununda

Nasıl alcaz bunu hocam? Yurtdışından gelir mi?

Turuncu rengi sevdim ben de. Xbox kullanıyorum bir titreşim motoru var onun dışında hiçbir olayı yok. Zaten zamanla o titreşim rahatsız ediyor özellikle yarış oyununda
hocam yurt dışı değli
tr de ankara da bir firma

hocam yurt dışı değli
tr de ankara da bir firma
ithal ürünler getirtip satıyorlar

enis kirazoğlu bunla oynamanın aşırı keyifli olduğunu söylemişti

dokunmatik yüzeyinide insanlar beğeniyor fiyatına göre alınabilir
Fantech ürünlerine ben bir miktar ön yargılı bakıyorum açıkcası. Özellikle eos proda yaylarının gıcırdama yapması gibi sorunlar olduğundan shooter 3 hariç kollarını önermeye çekiniyorum kendi açımdan

2500 civarına alınacaksa eğer gamesir supernova bence en mantıklı seçim

Fantech ürünlerine ben bir miktar ön yargılı bakıyorum açıkcası. Özellikle eos proda yaylarının gıcırdama yapması gibi sorunlar olduğundan shooter 3 hariç kollarını önermeye çekiniyorum kendi açımdan

2500 civarına alınacaksa eğer gamesir supernova bence en mantıklı seçim
Valla hocam ordan baktım şuradan baktım ben sizin dediğiniz kolu sevdim. 8bitdo nun da renkleri falan çok hoşuma gitti. Elimdeki xbox kolu satılığa çıkardım. İkisini de alacağım.

Valla hocam ordan baktım şuradan baktım ben sizin dediğiniz kolu sevdim. 8bitdo nun da renkleri falan çok hoşuma gitti. Elimdeki xbox kolu satılığa çıkardım. İkisini de alacağım.
hangilerini aliyorsunuz acaba, ayriyeten 8bitdo nun stoklari bitmis gozukuyor bende heryerde sadece amazonda pembesi var

hangilerini aliyorsunuz acaba, ayriyeten 8bitdo nun stoklari bitmis gozukuyor bende heryerde sadece amazonda pembesi var

turuncu var sadece yeşil yok diğer renkler var akakçeden bak istersen.

diğeride bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,164
Üyeler
184,742
Son üye
salih1427
Geri