Hangi Oyun Kolu (Gamepad) ?

Evet dostlar bugün Monster Pusat Wireless Gamepad i aldım, Gamepad sandığımdan daha iyimiş, ve şarj konusunda baya inatçı, oyna oyna bitmiyor :D.

Yardımcı olan herkese teşekkürler maksimum 300 Tl bütçeye alınıcak en iyi gamepad bu olsa gerek.

Evet dostlar bugün Monster Pusat Wireless Gamepad i aldım, Gamepad sandığımdan daha iyimiş, ve şarj konusunda baya inatçı, oyna oyna bitmiyor :D.

Yardımcı olan herkese teşekkürler maksimum 300 TL bütçeye alınıcak en iyi gamepad bu olsa gerek.
Hayırlı olsun

Pusat'ı ben kullanıyorum. D-Pad kısmı biraz sıkıntılı, sağ'a sola basınca aşağıya yönleniyor bazen. Birde tuşlara sık tekrar basınca lag oluyor. Mesela Darksouls 3'te biraz canımı sıkıyor bu olay.

Daha önce Logitech F710 kullanıyordum, Logitech daha iyi Pusat'a göre.

Pusat'ı ben kullanıyorum. D-Pad kısmı biraz sıkıntılı, sağ'a sola basınca aşağıya yönleniyor bazen. Birde tuşlara sık tekrar basınca lag oluyor. Mesela Darksouls 3'te biraz canımı sıkıyor bu olay.

Daha önce Logitech F710 kullanıyordum, Logitech daha iyi Pusta'a göre.

Aslında bu durum Xbox kollarının kanayan yarası :D, o tasarımdan çıkılmadıkça hep o durum yaşanıyor, ben pek önemli olan şeyleri D pad r atamıyorum böylece sıkıntı olmuyor.

Yardımcı olan herkese teşekkürler maksimum 300 TL bütçeye alınıcak en iyi gamepad bu olsa gerek.
Hayırlı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,880
Üyeler
189,339
Son üye
xcloser
Geri