2 adet F710 kullanıyorum, pc için gayet ideal bence.FIFA, Pes , herhangi iki kişilik oyunlar için 2 tane kol alıcam aklımda şunlar var
1 tane one s kolu+ f310(ben bundan yanayım)
2 tane f310
Ya da eğer ki parasına değer derseniz 2 tane one s kolu
Sizce hangisi mantıklı? Bütçem var ama klavye, soğutucu falan da alıcam ve bir miktar da kalsın istiyorum hepsini harcamak istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Ben sıkıntı yaşamadım oyunlarda e futbol ve forza oynuyorum geneldeF710 aklımda vardı ama çok fazla bağlantı kopması oluyor şikayeti görünce kablolu olan 310 a kaymıştım. Sizde kopma oluyor mu hiç
2. el alabilirsinOnlar 2k üstü çok pahalı geldi
2 tane f710 al yeterFIFA, Pes , herhangi iki kişilik oyunlar için 2 tane kol alıcam aklımda şunlar var
1 tane one s kolu+ f310(ben bundan yanayım)
2 tane f310
Ya da eğer ki parasına değer derseniz 2 tane one s kolu
Sizce hangisi mantıklı? Bütçem var ama klavye, soğutucu falan da alıcam ve bir miktar da kalsın istiyorum hepsini harcamak istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Ben F310 kullanıyorum. F710 da kullandım uzun süre. Hiç kullanırken elim ağrımadı.F310 lar denildiği gibi kütük mü elde çok fazla kullanınca ağrı yapıyormuş.
Kasa masanın üstünde odanın her yanından görüyor. Büyük bir oda değil ama ben kopma yaşamadım.Kol kasanıza direkt karşıdan mı bakıyor önüne engel gelince bağlantı kopması oluyormuş
Hangisini tavsiye edersinBen F310 kullanıyorum. F710 da kullandım uzun süre. Hiç kullanırken elim ağrımadı.
benim kasa masanın kasa boşluğunda olduğu için kopma yaşarım gibi hissediyorumKasa masanın üstünde odanın her yanından görüyor. Büyük bir oda değil ama ben kopma yaşamadım.