Neler Yeni

🔥İndirim LOGITECH F710 776,90TL

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil

The Semih

80+ Gold

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,534
İsim
Oğuz
kesinlikle alma kardeşim, her format attığımda 25923 kere işlem yapıp ayar yapmaya çalışıyorum, fiyatı uygun diye aldığım güne çok pişmanım..
Alakasız. Tonlarca format attım direkt Xbox moduna alınca otomatik oyunlar Xbox olarak algılayıp ona göre ayar yapıyor zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
B.
Ürünü fiyatına göre değerlendirmek lazım. O alınmaz, bu alınmaz demekle olmuyor.
Konuda bahsedildiği fiyata muadil hiçbir ürün yok, markası belli. Bir problem yaşandığı takdirde garanti hizmeti alınabilir ve sorun hallolabilir, en azından karşıda bir muhatap var.

Bu fiyat aralığında bir şey bakıldığına göre bütçesi buna yetiyor, biraz duyarlı ve duruma karşı da gerçekçi olalım lütfen. Satın alanlar güle güle kullansın, güzel bir indirimmiş. :)

Son düzenleme:

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,172
İsim
Rick Baba
Artıları; Şuan için FP, Tüm oyunları destekliyor, Logitech olması.
Eksileri; Çok kaba, Ergonomik değil, Şarjlı değil, Bağlantıda bazen sorun oluyor.

Buna göre değerlendirip alabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ömürcan Keser
Instagram
@omurcankeser
Alakasız. Tonlarca format attım direkt Xbox moduna alınca otomatik oyunlar Xbox olarak algılayıp ona göre ayar yapıyor zaten.
kardeş o zaman doğrusunu bize de öğret biz de bu tarz sorunlarla karşılaşmayalım ? Biz ürünü keyfi şikayet etmiyoruz, evet ele alınca gayet güzel ama kronik donanımsal hataları var, internette araştırırsan görebilirsin.

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
Koll sadece fifa oynuyorum yeni EA FC 24 aldım öneri var mı link vs.

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Umut Şener
Evet. Paran varsa çok kullanıyorsan tabii ki xbox 9 2. el daha iyi ama taksitle, ertelemeli olarak pusat clutch çok da memnunum.

Elimde f710 olan, 6 ay dualsense kullanan ve gamepad ile fps oynamayan bir pc kullanıcısı olarak yorumum bu.
Bende 8. Ve 9. Nesil var zaten one'ı satınca 8. Nesil gidecek

Top Bottom