emre6840
80+
nasıl 609 oluyor, nays ile alınca 609 oluyor yazmışsınBende 609 hala
nasıl 609 oluyor, nays ile alınca 609 oluyor yazmışsınBende 609 hala
indirim bitti galibanasıl 609 oluyor, nays ile alınca 609 oluyor yazmışsın
saat 5 te bitmişti indirim zaten, saat 5 te fiyatı artmış yazdığımda bende hala 609 lira yazdı. halbuki indirimli fiyatı 776lira indirimin bitip bitmediğine bakmadığı burdan belliindirim bitti galiba
benim kuponum falan var, hala aktif benim sepetimde 776TL olarak, önceden eklemiştim böyle kalmış.indirim bitti galiba
emre ne anlatıyonsaat 5 te bitmişti indirim zaten, saat 5 te fiyatı artmış yazdığımda bende hala 609 lira yazdı. halbuki indirimli fiyatı 776lira indirimin bitip bitmediğine bakmadığı burdan belli
13 senelik gamepad eskimiyor, bu ürün denizaltı faciası bile yaşattı ama banamısın demiyorAmazonda 776TL, 150TL Üstüne 60TL indirim var, 716Tlye geliyor, nays ile 609Tlye düşüyor değerlendirilebilir.
Sizce alınır mı, benim de alasım var, piyasanın yarısına geliyor.
Alakasız. Tonlarca format attım direkt Xbox moduna alınca otomatik oyunlar Xbox olarak algılayıp ona göre ayar yapıyor zaten.kesinlikle alma kardeşim, her format attığımda 25923 kere işlem yapıp ayar yapmaya çalışıyorum, fiyatı uygun diye aldığım güne çok pişmanım..
kardeş o zaman doğrusunu bize de öğret biz de bu tarz sorunlarla karşılaşmayalım ? Biz ürünü keyfi şikayet etmiyoruz, evet ele alınca gayet güzel ama kronik donanımsal hataları var, internette araştırırsan görebilirsin.Alakasız. Tonlarca format attım direkt Xbox moduna alınca otomatik oyunlar Xbox olarak algılayıp ona göre ayar yapıyor zaten.
Pusat mı önerirsinFiyat uygun. Bu gamepad dan pusat clutch a geçtim (1000tl) ve her elime aldığımda iyi ki geçmişim diyorum.
Evet. Paran varsa çok kullanıyorsan tabii ki xbox 9 2. el daha iyi ama taksitle, ertelemeli olarak pusat clutch çok da memnunum.Pusat mı önerirsin
Bende 8. Ve 9. Nesil var zaten one'ı satınca 8. Nesil gidecekEvet. Paran varsa çok kullanıyorsan tabii ki xbox 9 2. el daha iyi ama taksitle, ertelemeli olarak pusat clutch çok da memnunum.
Elimde f710 olan, 6 ay dualsense kullanan ve gamepad ile fps oynamayan bir pc kullanıcısı olarak yorumum bu.