1500 TL bütcem var dostlarım Logitech F710 düşünüyorum sizin önerebileciğiniz başka bir gamepad önerebilir misiniz
![]()
BIGBIG WON Aether Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
max 1.5K çıkar hocam![]()
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
biraz daha arttırabilirseniz bunu öneririm
ikinci el alabilir misiniz?max 1.5K çıkar hocam
7-8 yıl önce kullanıyordum, o zamanki serilerde kopma sorunları oluyordu. Yeni serilerde yoktur diye tahmin ediyorum.onun haricinde bildiğiniz bi kronik sorunu vsr mı
alma sakın çok kötü1500 TL bütcem var dostlarım Logitech F710 düşünüyorum sizin önerebileciğiniz başka bir gamepad önerebilir misiniz
![]()
Fantech Shooter III Oyun Kolu
biraz daha arttırabilirseniz bunu öneririm
hocam birde xbox değilde ps dizilim tarzı olan bi kol önerebilir misinşz![]()
BIGBIG WON Aether Oyun Kolu