Logitech F710 alınır mı

Alınmaz, 10 yıllık cihaz; paranızı çöpe atmayın.
Bunun yerine Machenike G1 alabilirsiniz, GANKSENİNLE indirim koduyla 1449 TL’ye geliyor.
Ya da “biraz daha bütçe çıkarabilirim” derseniz, ZGR indirim koduyla BIGBIG WON AETHER 1747 TL’ye düşüyor.

1500 TL bütcem var dostlarım Logitech F710 düşünüyorum sizin önerebileciğiniz başka bir gamepad önerebilir misiniz
uyzak dur kardeşim 1500tl olmasının sebebi de herhalde artık üretilmiyor koleksiyonluk sağda solda stokta kalanlar 2025 yılında 1500tl etmez, etse bile kütük tasarıma değil 1500, 2500 bile vermem

hocam birde xbox değilde ps dizilim tarzı olan bi kol önerebilir misinşz
PS dizilimi, yani simetrik dizayn gamepad’ler oldukça azdır ve bu bütçe içinde biraz pahalıya kaçar.
Bu yüzden simetrik gamepad almanızı tavsiye etmem.
Asimetrik gamepad’lere alışmanız en fazla 1-2 gün sürer; sonrasında rahatça oynarsınız.

Bunun yerine Machenike G1 alabilirsiniz, GANKSENİNLE indirim koduyla 1449 TL’ye geliyor.
Ya da “biraz daha bütçe çıkarabilirim” derseniz, ZGR indirim koduyla BIGBIG WON AETHER 1747 TL’ye düşüyor.

Ustam attığınız linkde konsıl zaten 1699TL

Wraith den sipariş veriyorsan OUTCAST kodu vardı onu kullan

Ben zaten söylemiştim ama seninkini de kullanabilir; aynı oranda indirim uyguluyor, bir fark yok.

1500 TL bütcem var dostlarım Logitech F710 düşünüyorum sizin önerebileciğiniz başka bir gamepad önerebilir misiniz
f710da soyulma-titreşim bozulma alıcı arıza gibi birçok sorun var msi gc 30v2(incehesap gaminggecesinden)
ya da muadil ps4 kolu almanız daha iyi olur ben byöztekden aldım kullandığım en iyi muadil kol

onun haricinde bildiğiniz bi kronik sorunu vsr mı
Var zaman zaman 5-10 saniyeliğine bağlantı kopuyor ve bu yeterince sık oluyor Ben 10 yıl kullandım ama şu an almazdım zaten çok eski bi kontrolcü yeni cihazlara bak bence teknoloji çok ilerledi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,977
Üyeler
183,365
Son üye
computerengineer2
Geri