hangi sitelerde indirime giriyor bilginiz var mı500'e değil ama indirimlerde 300 civarına düşerse alınabilir. Veya f310 al geç
f310 300 tl civarında 200 tl daha verip kablosuz ve titreşimli bir gamepad almak daha mantıklı geldi500'e değil ama indirimlerde 300 civarına düşerse alınabilir. Veya f310 al geç
incehesapta f310 230 civarına düşmüştü 1-2 hafta öncesine kadar.f710 da sanki 300 civarına düşmüştü.Bir tık bekleyebilirsin acelesi yoksa.hangi sitelerde indirime giriyor bilginiz var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
f310 300 TL civarında 200 TL daha verip kablosuz ve titreşimli bir gamepad almak daha mantıklı geldi
Alınır ikinci el daha uyguna bulabilirsingamepad almayı düşünüyorum nasıl bir gamepad almalıyım logitech 710 düşündüm ama kötü yorumlar fazla o yüzden emin olamadım 500 TL'ye kadar gamepad önerilerine açığım
kullanıyorum yıllardır.Teknik sorunları var logitechin gördügüm en sorunlu cihazı olabilir.Kendi kendine ilerliyor fln belki eskidi diyedir.Ama acayip kalın elini büyük değilse çok kalın gelicektir.gamepad almayı düşünüyorum nasıl bir gamepad almalıyım logitech 710 düşündüm ama kötü yorumlar fazla o yüzden emin olamadım 500 TL'ye kadar gamepad önerilerine açığım
500tl'ye önermem.gamepad almayı düşünüyorum nasıl bir gamepad almalıyım logitech 710 düşündüm ama kötü yorumlar fazla o yüzden emin olamadım 500 TL'ye kadar gamepad önerilerine açığım