Sattım geçen sene. Şuan Xbox 9. Nesil kullanıyorum. Ds4'de aldım ama hiç açmadan satıyorum onu.@Perfectshot06 soruyu sizde cevaplarsanız sevinirim
pc için kesinlikle öneririmLogitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Amazon'dan 530 TL'ye alabiliyorum bu fiyata daha iyisi var mı?
Valla hocam hatırlamıyorum bile. Bende Xbox 8.nesil vardı o zamanlar. Böyle kuzenler gelince yedek gamepad olarak kullanıyordum. O zamanlar ölü nokta nedir bile bilmiyor olabilirim.ölü nokta olayı rahatsız ediyor muydu peki, bi videoda ölü nokta neredeyse yok diyor da
tipi iyi deği bence alınamz onun yerine 2. el xbox 8. nesil falan bakılırLogitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F710 Kablosuz PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 1.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Amazon'dan 530 TL'ye alabiliyorum bu fiyata daha iyisi var mı?
anladım kral teşekkür ederim yardım için.Valla hocam hatırlamıyorum bile. Bende Xbox 8.nesil vardı o zamanlar. Böyle kuzenler gelince yedek gamepad olarak kullanıyordum. O zamanlar ölü nokta nedir bile bilmiyor olabilirim.
düşüneceğim teşekkürlertipi iyi deği bence alınamz onun yerine 2. el xbox 8. nesil falan bakılır
Evet bence de tasarımı 10 yıllık. Logitech herşeyi yeniledi bir gamepadleri yenilemedi gitti.anladım kral teşekkür ederim yardım için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
düşüneceğim teşekkürler
Evet tasarımı yüzünden alıp almamak arasında kaldım. Onun dışında f/p ürün gibi duruyor. Yılbaşı indirimi falan gelirse güzel olur.Evet bence de tasarımı 10 yıllık. Logitech herşeyi yeniledi bir gamepadleri yenilemedi gitti.