Yardım Logitech F710 çalışmıyor

Reaksiyon skoru
48
selam 1 aylık cihaz elimde kutusu yok garantiye veremiyorum cihazı bilgisayara bağlıyorum çalışmıyor 2.0 port'una bağlıyorum çalışmıyor 3.0 portuna bağlıyorum çalışmıyor x input deniyorum çalışmıyor d input deniyorum çalışmıyor lütfen yardım edin

edit : xbox 360 çevre bilimleri sürücüsünü kaldırılmış onu nasıl düzelticeğim hakkında bilgim yok lütfen yardım edin 1200 tl verdiğim cihazın 1 ayda çöp olmasını istemiyorum garantiye yollayamıyorum ürünün kutusu yok

Son düzenleme:
hocam yeni gelişme olarak ben gittim windows 360 kontrolcüsünü sildim nasıl geri yükleyecem
aygit yoneticisinden gamepad ustune sag tiklayin ozelliklere girin surucu guncellestire basin bilgisayarimdan secin xbox 360 kontrolcusu secin

aygit yoneticisinden gamepad ustune sag tiklayin ozelliklere girin surucu guncellestire basin bilgisayarimdan secin xbox 360 kontrolcusu secin
o sürücü kaldırıldı yok ortada bulamıyorum bulabilsem keşke ama olmuyor

o sürücü kaldırıldı yok ortada bulamıyorum bulabilsem keşke ama olmuyor
hocam bende de f710 var simdi sag tiklayip surucuyu kaldir yaptim kabloyu tekrar cikarip taktim otomatik xbox 360 olarak gozuktu sizde unlem mi cikiyor yoksa hic mi gozukmuyor

hocam bende de f710 var simdi sag tiklayip surucuyu kaldir yaptim kabloyu tekrar cikarip taktim otomatik xbox 360 olarak gozuktu sizde unlem mi cikiyor yoksa hic mi gozukmuyor
hiçbirşey yok sabahtan beri uğraşıyorum olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,913
Üyeler
190,829
Son üye
THEASTREGAL
Geri