Neler Yeni

Yardım Logitech F710 çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hasancan
İlgilendiği Kategoriler
işletim sistemleri, bilgisayar parçaları, bilgisayar tamiratı, bilgisayar toplamak, monitörler, bilgisayar aksesuarları hakkında her şey
Instagram
uufny
Steam
Hasancan
Discord
hasancan1
selam 1 aylık cihaz elimde kutusu yok garantiye veremiyorum cihazı bilgisayara bağlıyorum çalışmıyor 2.0 port'una bağlıyorum çalışmıyor 3.0 portuna bağlıyorum çalışmıyor x input deniyorum çalışmıyor d input deniyorum çalışmıyor lütfen yardım edin

edit : xbox 360 çevre bilimleri sürücüsünü kaldırılmış onu nasıl düzelticeğim hakkında bilgim yok lütfen yardım edin 1200 tl verdiğim cihazın 1 ayda çöp olmasını istemiyorum garantiye yollayamıyorum ürünün kutusu yok

Son düzenleme:

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Erdem çay
Web den gamepad kontrol yapın

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hasancan
İlgilendiği Kategoriler
işletim sistemleri, bilgisayar parçaları, bilgisayar tamiratı, bilgisayar toplamak, monitörler, bilgisayar aksesuarları hakkında her şey
Instagram
uufny
Steam
Hasancan
Discord
hasancan1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,939
İsim
Mert Metshi
hocam yeni gelişme olarak ben gittim windows 360 kontrolcüsünü sildim nasıl geri yükleyecem
aygit yoneticisinden gamepad ustune sag tiklayin ozelliklere girin surucu guncellestire basin bilgisayarimdan secin xbox 360 kontrolcusu secin

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hasancan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
uufny
Steam
Hasancan
Discord
hasancan1
aygit yoneticisinden gamepad ustune sag tiklayin ozelliklere girin surucu guncellestire basin bilgisayarimdan secin xbox 360 kontrolcusu secin
o sürücü kaldırıldı yok ortada bulamıyorum bulabilsem keşke ama olmuyor

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,939
İsim
Mert Metshi
o sürücü kaldırıldı yok ortada bulamıyorum bulabilsem keşke ama olmuyor
hocam bende de f710 var simdi sag tiklayip surucuyu kaldir yaptim kabloyu tekrar cikarip taktim otomatik xbox 360 olarak gozuktu sizde unlem mi cikiyor yoksa hic mi gozukmuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hasancan
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
uufny
Steam
Hasancan
Discord
hasancan1
hocam bende de f710 var simdi sag tiklayip surucuyu kaldir yaptim kabloyu tekrar cikarip taktim otomatik xbox 360 olarak gozuktu sizde unlem mi cikiyor yoksa hic mi gozukmuyor
hiçbirşey yok sabahtan beri uğraşıyorum olmuyor

Top Bottom