çünkü kronik sorunlu ürün, titreşimi azdı yavaş yavaş bozuluyodu. hep kalan sürede de serviste geçti.kutusunda küçük bir siyah usb bağlantı aracı var. Onu tak. O takılıysa üstünde bi kaydırgaçlı buton var. Diğer tarafına çek. Tavsiyem, sıfır ise iade edip, itopyanın indiriminden bakman. f710 aldım, 6ay sonra iade ettim. Maks 1.5ay falan kullandım.
valla benim şansımamıdır bilmem ama 2021 den beri kullanıyorum 1 kere pil değiştim 2 ay önce sadece baya sağlam gamepad bence 2 tane var 2 side bozulmadıkutusunda küçük bir siyah usb bağlantı aracı var. Onu tak. O takılıysa üstünde bi kaydırgaçlı buton var. Diğer tarafına çek. Tavsiyem, sıfır ise iade edip, itopyanın indiriminden bakman. f710 aldım, 6ay sonra iade ettim. Maks 1.5ay falan kullandım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
çünkü kronik sorunlu ürün, titreşimi azdı yavaş yavaş bozuluyodu. hep kalan sürede de serviste geçti.
Itopyanin f710 indirimi mi var?kutusunda küçük bir siyah usb bağlantı aracı var. Onu tak. O takılıysa üstünde bi kaydırgaçlı buton var. Diğer tarafına çek. Tavsiyem, sıfır ise iade edip, itopyanın indiriminden bakman. f710 aldım, 6ay sonra iade ettim. Maks 1.5ay falan kullandım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
çünkü kronik sorunlu ürün, titreşimi azdı yavaş yavaş bozuluyodu. hep kalan sürede de serviste geçti.