Neler Yeni

Logitech F710 gamepad'te bağlantı sorunu yaşayan var mı?

Mustifa

80+ Bronze
logitech F710 game pad'i almayı düşünüyorm ama amazonda yorumlardında bağlantı sorunu falan bişey gördüm internette araştırdım ve öyle bi sorun varmış. Sanırım Win 10 cihazlarda oluyormuş ve benimde bilgisayar win 10 . Kullanan varsa sorunu yaşadınız mı? Yaşadığsanız nasıl çözdünüz?

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Arda Saraçoglu
ben kullanıyom evet bendede vardı sinir oldum araştırdım loghitech profiler diye bi program varmış onu indirdim düzeldi onu indirmek gerekiyo eğer wirelles ile aranda duvar yada fazla mesafe varsa mesela benimkiyler arada ince bi tahta vardı kesiliyodu sürekli indirdim bidaha kesilmedi

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,105
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Ben Windows 10'da kullandım ve evet ufak bir bağlantı sorunu vardı. (Sorunun işletim sistemiyle alakası olduğunu sanmıyorum.)
Benim kasa masanın altında, ellerimi masanın üstüne koyduğumda bağlantıda gecikme veya kopukluk oluyordu.
Kısacası alıcıyla gamepad arasına cisim girmemesi gerekiyor. Onun dışında güzel cihaz.

merd1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mert efe
Ben Windows 10'da kullandım ve evet ufak bir bağlantı sorunu vardı. (Sorunun işletim sistemiyle alakası olduğunu sanmıyorum.)
Benim kasa masanın altında, ellerimi masanın üstüne koyduğumda bağlantıda gecikme veya kopukluk oluyordu.
Kısacası alıcıyla gamepad arasına cisim girmemesi gerekiyor. Onun dışında güzel cihaz.
o tarz sorunlar için kutunun içinden uzatma kablosu çıkıyor diye görmüştüm

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
genel olarak yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Remzi Güzel
Bende 2 adet F 710 var 2 si ile aynı anda kullanınca çakışıyor mesela pes oynarken pası felan çok hızlı atıyor çözümünü bulamadım...

Top Bottom