Arkadaşlar selam bir şey buldum emin değilim tam olarak ama bu sorunun internet kablosunun elektrik kablosuna yaydığı parazit olduğunu düşünüyorum bir yerde gördüm bir arkadaş internet kablosunu yani direk dışarıdan gelen kabloyu çıkarmış yada kesmiş ve sorunu çözmüş bende evde dışarıdan gelen internet kablosu dış kapının yanında bulunan kutudan eve dağılıyordu ek ler ile ilk başta sadece kablolara dokundum internet gitti tekrar geri geldi hatta internet hızım ve sinyal kalitesi değişti(snr margin) ve bir kaç saat içinde yavaş yavaş düzeldi hatta sadece bilgisayarım değil televizyonumun bile görüntü kalitesi arttı daha sonra yine 3-4 gün sonra input lag tekrar geri geldi bende tekrar aynı şeyi yaptım yani yaptığım tek şey kablolara dokunmak tekrar 3-4 günlüğüne düzeldi daha sonra bütün ekleri çıkardım ve sadece modemi taktığım prizdeki internet kablosunu bıraktım bu sefer daha uzun sürdü 1 hafta falan ama yine geri geldi malesef. Ama düşüncem, problemimizin kaynağı bu olabilir. Sizden istediğim yapabilecek olan varsa bu kabloyu çıkartın yada kesin ve telefon interneti ile 4-5 gün boyunca deneyebilir misiniz kendi evimde yaşamıyorum evde interneti kullanacak kişiler olduğu için yapamıyorum. Bu arada modemi kapatıp offline olarak bende denedim düzeltmiyor sanırım bu kablo offline bile parazit yayıyor olabilir okuduğum mesajdaki arkadaş böyle yazmış.