Neler Yeni

Elektriksel Input lag bilgisi olan var mı?

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
hemmen deniyorum tekrardan

kulaklığı bi sök. sadece klavye sadece fareyi ayrı ayrı bir dene yine gecikme olacak mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

klavye ve kulaklık ikisi ön porttaysa ikisine verdiği güç yetmeyebilir. kulaklığı bi kaldır. dediğim gibi ayrı ayrı bi test et.
Bak mesela şuan çözülmüş gibi ama sanki ufak bi gecikme hissiyati veriyor gibi hissediyorum çünkü net kafede oynadigim hissiyatla tam benzer degil cok az bi gecikmesi kalmis gibi

yenigeldim

80+ Silver
Bak mesela şuan çözülmüş gibi ama sanki ufak bi gecikme hissiyati veriyor gibi hissediyorum çünkü net kafede oynadigim hissiyatla tam benzer degil cok az bi gecikmesi kalmis gibi
ön port çok güç veremiyor. ondan oraya çok fazla şey takma. klavyeyi arkaya alıp bir dene istersen.

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç

yenigeldim

80+ Silver
Kulakligi nire takam xd

Klavye arkaya maus ve kulaklik öne mi
fare ile kulaklığı öne takarsan farede gecikme yaşayabilirsin. önde tek cihaz kalsın fare olabilir. onu sen sıra sıra dene. öne çift cihaz bağlama. gerisi deneme yanılma. şu an durum ne?

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
fare ile kulaklığı öne takarsan farede gecikme yaşayabilirsin. önde tek cihaz kalsın fare olabilir. onu sen sıra sıra dene. öne çift cihaz bağlama. gerisi deneme yanılma. şu an durum ne?
Ön tarafa fare ve kulaklik takmistim arkaya da klavyeyi taktim gecikme artti bu sefer sadece kulakligi takayım öne bu arada bu anakartin usb portlarinin onunde bios felan yaziyor o mubabbet ne acaba simdi klavye ve mausu arkaya takicam önde ise kulaklik ile deniycem

Arka tarafta klavye fare ile gecikme yaşıyorum eski haline mi döndü desem yeri olabilir

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,520
Üyeler
161,078
Son üye
Lawuente
Top Bottom