Arkadaşlar merhaba, oyunlarda çok fazla input lag yaşadığımı hissediyorum bunun çok fazla nedeni olabileceğinden eminim. Sorunu düzeltmek için neredeyse bilgisayar parçalarımın tamamını ve monitörümü değiştirdim. Gerek anakart, cpu, monitör, m2 ssd ve ram gibi birçok parça fakat sorunum hala düzelmedi. İnternetten araştırdığma göre tek sebep binanın eski olup elektriksel dalgalanma olduğu için cpu veya gpumda latency yapması. Saçma geliyor olabilir kanıt yok fakat yabancı sitelerde birçok kişi bu sorunu dile getirmiş. Arkadaşımın evine gittiğimde sistemi benden kötü olmasına rağmen iyi bir oyun deneyimi yaşadığımı biliyorum, bana kalırsa sorun elektriksel bağlantılardan dolayı olduğuna kaanat getirdim.
Bunun için çözümün ne olduğunu bilmiyorum fakat akım korumalı priz dalgalanmayı azaltıp işimi görebilir diye umuyorum ve tavsiye istiyorum.
Ek olarak performans adına çok fazla ayar yaptım ve profesyonel bir oyuncu olarak her yolu denedim. Ayar konusunda öneri yerine elektriksel olarak ne yapabileceğimi bilen arkadaşlar var ise destek istiyorum.
Bunun için çözümün ne olduğunu bilmiyorum fakat akım korumalı priz dalgalanmayı azaltıp işimi görebilir diye umuyorum ve tavsiye istiyorum.
Ek olarak performans adına çok fazla ayar yaptım ve profesyonel bir oyuncu olarak her yolu denedim. Ayar konusunda öneri yerine elektriksel olarak ne yapabileceğimi bilen arkadaşlar var ise destek istiyorum.