Neler Yeni

Elektriksel input lag bilgisi olan var mı?

ustta18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet Saylan
düzeltebildiniz mi hocam
maalesef, henüz çözüme ulaşanı görmedim hem TR hem EN forumlarda hala ara ara bakıyorum fakat çözümü yok.
hocam sorunu ekran kartı driverlarını güncelleyerek gecikmelerin azaldığını sonucuna bağladım ddu ile temizliyorum sonra tekrardan güvenli modda kuruyorum sonra gecikme azalıyor düzeliyor gibi pc aç kapa 2 gün sonunda geri oluyor ne saçma bişi arkadaş illallah ettim hala çözemedim elektrik direkleri eski yer altından geliyor binaya ama bu problem binada arada güç fazla gelince ana binanın şarteli atıyordu vs vs bir sürü saçmalık var çözemedim açıkcası
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam en son yazdığım ekran kartı olayları bana kısa süreli çözüm sağladı bunu çözebilir miyiz acaba
Benzer ayarlarla bazen 1 saat bazen 1 2 gün geçici çözüm sağlıyor fakat sorun elektriksel ise asla sonuca ulaşamazsın kendi fikrim bu sorun elektrik kapasitesi yaşanan mahalle, sokak, trafolarda falan oluyor kapasite sıkıntı olduğu için kalitesi düşük elektrik geliyor tamamen kendi fikrim tekrar belirtmekte fayda var.

bi bilgisayar parası kadar para harcadım özel filtre yaptırdım hazır aldım izolasyon trafosu aldım online ups aldım 2 tane farklı farklı konbinasyonlar yaptım birsürü farklı şeyler denedim ama çözüm yok

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
bi bilgisayar parası kadar para harcadım özel filtre yaptırdım hazır aldım izolasyon trafosu aldım online ups aldım 2 tane farklı farklı konbinasyonlar yaptım birsürü farklı şeyler denedim ama çözüm yok
Kesinlikle cekip gidicem binadan az kaldi

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
usta işini düzgün yapmayan birileri yüzünden çekiyoruz vallahi o yüzden dediğin gibi çekip gitmek tek ve garanti çözüm
Müstakil ev mi yaptirsam napsam diye düşünüyorum her seyin en iyisini taktirmaya çalışmak felan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,440
Üyeler
161,051
Son üye
erbak
Top Bottom