hocam sorunu ekran kartı driverlarını güncelleyerek gecikmelerin azaldığını sonucuna bağladım ddu ile temizliyorum sonra tekrardan güvenli modda kuruyorum sonra gecikme azalıyor düzeliyor gibi pc aç kapa 2 gün sonunda geri oluyor ne saçma bişi arkadaş illallah ettim hala çözemedim elektrik direkleri eski yer altından geliyor binaya ama bu problem binada arada güç fazla gelince ana binanın şarteli atıyordu vs vs bir sürü saçmalık var çözemedim açıkcası
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam en son yazdığım ekran kartı olayları bana kısa süreli çözüm sağladı bunu çözebilir miyiz acaba
Benzer ayarlarla bazen 1 saat bazen 1 2 gün geçici çözüm sağlıyor fakat sorun elektriksel ise asla sonuca ulaşamazsın kendi fikrim bu sorun elektrik kapasitesi yaşanan mahalle, sokak, trafolarda falan oluyor kapasite sıkıntı olduğu için kalitesi düşük elektrik geliyor tamamen kendi fikrim tekrar belirtmekte fayda var.
bi bilgisayar parası kadar para harcadım özel filtre yaptırdım hazır aldım izolasyon trafosu aldım online ups aldım 2 tane farklı farklı konbinasyonlar yaptım birsürü farklı şeyler denedim ama çözüm yok
bi bilgisayar parası kadar para harcadım özel filtre yaptırdım hazır aldım izolasyon trafosu aldım online ups aldım 2 tane farklı farklı konbinasyonlar yaptım birsürü farklı şeyler denedim ama çözüm yok