O zaman biraz çıkıp 0 tercih edin bu bütçede alınabileceğiniz alternatifler F710'dan farksız bana göre Dualsense veya Xbox tercih edin en azından kafanız yıllarca rahat olsunteknolojide 2. el ürünlere pek sıcak bakmıyorum başka alternatifler varmı
https://www.amazon.com.tr/dp/B09K6F...333&creativeASIN=B09K6FH76B&linkCode=asn&th=1 bu ürün ?O zaman biraz çıkıp 0 tercih edin bu bütçede alınabileceğiniz alternatifler F710'dan farksız bana göre Dualsense veya Xbox tercih edin en azından kafanız yıllarca rahat olsun
Ben olsam tercih etmem bütçeyi yükseltip Dualsense veya XBOX tercih ederim en azından bir kaç içinde bozulacak bir ürüne bu kadar para verip çöpe atmazsınız
f710 un nesi berbat hocam?Ben olsam tercih etmem bütçeyi yükseltip Dualsense veya XBOX tercih ederim en azından bir kaç içinde bozulacak bir ürüne bu kadar para verip çöpe atmazsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
F710'dan 9.nesil e geçince insanların neden bu kadar para verdiğini anladım iyiliğiniz için diyorum
yani evet ama 2000 tl de çok gibi geliyor msı sıkıntı çıkartmaz bence uzun süredir kullandığım bi markaBen olsam tercih etmem bütçeyi yükseltip Dualsense veya XBOX tercih ederim en azından bir kaç içinde bozulacak bir ürüne bu kadar para verip çöpe atmazsınız
F710'dan 9.nesil e geçince insanların neden bu kadar para verdiğini anladım iyiliğiniz için diyorum
Dandik yapısı rahatsız el tutuşu yön problemleri bağlantı sorunları Logitech'in en vasat ürünü millet nasıl önerebiliyor anlamıyorum 2014'ten kalma Gamepad'e insan bir güncelleme yapar da problemleri çözer ama yokf710 un nesi berbat hocam?
neden?teknolojide 2. el ürünlere pek sıcak bakmıyorum başka alternatifler varmı
3 sene kullanılmış F710 u 50 TL ye almıştım. 5 senedir de ben kullanıyorumteknolojide 2. el ürünlere pek sıcak bakmıyorum başka alternatifler varmı
Kendi hazır yazım1000 TL'ye kadar bütçem var ve en mantıklı ürünü f710 olarak düşündüm ama ürün neredeyse 13 yıllık hala alınır mı
o zaman MSI daha mantıklı gibi hem firma daha güvenilir ve diğerlerinden daha iddialı sağol yorumun içinKendi hazır yazım
Bu bütçeye sıfır olarak tercihler arasında Msi Force GC20 V2, Logitech F710 veya Monster Pusat Clutch oluyor. F710 ergonomik olarak çok kötü ve bağlantı sorunları var. Monster Pusat Clutch +%20 oranında ölü bölgeye sahip direk aradan çıkar. Kendim de çok uzun bir araştırma sonucunda Msi Force GC20 V2 aldım ölü bölge olarak çok az %3-4 civarı Xbox 9.nesilde dahi benzer ölü bölge var. Tetik tuşları da aynı hassasiyette. Sadece kablolu çalışıyor. Kablosu çıkıp takılabilir olması çok iyi kabloda sorun olsa bir ucu Micro USB bir ucu USB olan güç gönderebilen kablo alsan yetiyor. Ele oturuşu gayet iyi ki Xbox tarzı. Önceki gamepadim Snopy Rampage sg-r218 ve PS tarzıydı The Crew 2'de 10-20 dakikalık aralıksız yarışlarda yarış bitince el ağrısı yapıyordu ve eli aşırı terletiyordu. Msi Force GC20 V2'de ne temele ne elden kayma ne de el ağrısı oluşuyor. Zaten kaymaması ve terletmemesi için (sanırım kauçukdu ismi emin değilim) özel bir şey var. Tek rahatsız olduğum konu titreşim olunca veya gamepadi sallayınca X Y A B tuşları titriyor bunu gamepadin içini açıp yapabilirmişsin fakat ben yapmadım. Titreşim demişken titreşim oranı çok yüksek. Titreşimi çok seven birisi olarak bile titreşim kısabildiğim oyunlarda biraz kıstım. Herhangi bir bağlantı sorunu yaşamadım tak çalıştır X input. Kutunun içinde 30cm bir ucu gamepad'e takmak için Micro USB diğer ucu Type C kablo çıkıyor. Telefonda kullanmak için ekstra dönüştürücüye gerek yok o da tak çalıştır. 1-1,5 aydır kullanıyorum çok rahat +150 saat kullanmışımdır herhangi bir sorun yaşamadım. Ayrıca tuş başı basım ömrünün 2 milyon olduğunu söylüyor Msi bu standart gamepadlerde 1 milyon.