teknosada 750 tlşuan en düşük fiyat bu ben alıcam ne zamandır gameped bakıyodum aliyim artık gamepeed bakan varsa alsın fiyatı ytükselir bikaç güne naysla fiyat düşüyomu bilen varmı düşüyosa naysla alıyım
herkes bilecikte yaşamıyorbilecikteki bayide 750 TL
link?şuan en düşük fiyat bu ben alıcam ne zamandır gameped bakıyodum aliyim artık gamepeed bakan varsa alsın fiyatı ytükselir bikaç güne naysla fiyat düşüyomu bilen varmı düşüyosa naysla alıyım
bu fiyata gameeped yok resmen xbox kolu okadar etmiyeceği için mecbur bunu alcamherkes bilecikte yaşamıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
link?
hocam birde almayı düşünüyorsanız ergonominin ve bağlantı sorunları ile karşılaşmaya hazır olun ( ben bağlantıyı uzatma kablosu ile çözdüm fakat ergonomi orta bence )
hocam haklısınız bu paraya kalmadı ama ergonomi açısından gc20 değerlendirebilirsiniz min olarakbu fiyata gameeped yok resmen xbox kolu okadar etmiyeceği için mecbur bunu alcam
La bende bilecikteyimbilecikteki bayide 750 TL
Xbox kolu iyi bu arada.bu fiyata gameeped yok resmen xbox kolu okadar etmiyeceği için mecbur bunu alcam
hocam oyunlarda xbox gamepad arayüzü açılmıyor mu bence zor olur dualshockBiri 2k biri 800 2kverecek param olsa dualsense alırım kötü tasarımı olan tuşları deli gibi ses çıkaran pilli bı gameped almam