xmert96x
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 934
Beyaz,Siyah,Mavi Rengi Bu fiyattan Satılmaktadır.
Son düzenleme:
Kullanıcının tutuş şeklin uymadığı sürece en kötü modelle en iyi modeli karşılaştır yine anlamsız olur.Bu 5. sınıf mouse alacağınıza gidin bunu alın
Razer DeathAdder V2 Mini 289 TL ye satılıyor
5. sınıf mı abart. 10 numara mouse farkı neBu 5. sınıf mouse alacağınıza gidin bunu alın
5.sınıf mı bilemem fakat sensör açısından deathadder v2 mini daha iyi.5. sınıf mı abart. 10 numara mouse farkı ne
sensörü falan çok iyi evet ama kronik olarak scroolu bozuluyo haberiniz olsunBu 5. sınıf mouse alacağınıza gidin bunu alın
kalitesiz malzeme , çingene tasarımı ve kalitesiz sensör ... yanında geliyorSene 2023 olacak, Küçük çaplı firmalar çok iyi f/p mouse'ler üretirken bunları almak çok saçma.
Bu cihaza 10 numara diyeni ilk defa görüyorum.5. sınıf mı abart. 10 numara mouse farkı ne
2 yıldır kullanıyorum gayet konforlu bir mouse. 5.sınıf olması dışında mükemmel bir mouse. Al-sat çılar için değil.Bu 5. sınıf mouse alacağınıza gidin bunu alın
Lan aptalmısın sen? Kronik sorunlu mouse'yi savunuyorsun? Ulan logitech bu fareyi sanki test ettirmiş gibi laga luga yapma.kalitesiz malzeme , çingene tasarımı ve kalitesiz sensör ... yanında geliyor
sene 2023 15 dolar / euroya razer mouse alıyorsun
sene 2002 razer mouse 100 -150 dolar / euroya alıyorduk
sen PARA DEĞERİNİ sorgula
1 Bulgar Levası = 10 TL olmuş
Ülkenin ..... ettiler sen çöplükte f/p arıyorsun senin o dediğin mouse ları test kriterine bile sokmuyorlar adam sayfasını bile kirletmez
alınmaz yazacaktım da canım kardeşim bal gibi bir yorum bırakmış alıntı atayım bari cevap niteliğindekalitesiz malzeme , çingene tasarımı ve kalitesiz sensör ... yanında geliyor
sene 2023 15 dolar / euroya razer mouse alıyorsun
sene 2002 razer mouse 100 -150 dolar / euroya alıyorduk
sen PARA DEĞERİNİ sorgula
1 Bulgar Levası = 10 TL olmuş
Ülkenin ..... ettiler sen çöplükte f/p arıyorsun senin o dediğin mouse ları test kriterine bile sokmuyorlar adam sayfasını bile kirletmez