❌İndirim Bitti! Logitech G G305 LIGHTSPEED

malzeme kalitesi olarak g305 daha iyi ama hafif olsun küçük olsun diyorsan buda olur ben küçük mouse sevmiyorum benim elime oturmuyo kişiden kişiye değişir
malzeme kalitesinden kastın ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

philips m624 var bende pilli olandan diğer bilgisayarımda aktif kullanıyorum pil değişmeyeli çok oldu, birisi yazdı kim bilmiyorum zannediyor ki pili bugün taktın yarın bitiyo. harbi değişik

merak ettim de fare olarak ne kullanıyorsun
ben delux m800ultra kullanıyorum dediğim gibi yatmadan önce pile takıyorum 4 3 saate full doluyor öyle 2 hafta kullanıyorum bu şarz tak çıkar olayını çok abartıyon telefon gibi bişe sandın galiba sen bunları 4 5 saate tükenmiyor merak etme

malzeme kalitesinden kastın ne

ben delux m800ultra kullanıyorum dediğim gibi yatmadan önce pile takıyorum 4 3 saate full doluyor öyle 2 hafta kullanıyorum bu şarz tak çıkar olayını çok abartıyon telefon gibi bişe sandın galiba sen bunları 4 5 saate tükenmiyor merak etme
Abartı değilde benim kullanımım için pilli daha rahat oluyor daha önce şarjlı fare kullandım (nova m4) 11 12 gün şarjı gidiyordu ama pilli benim için daha pratik. Pilliler dediğiniz kadar kötü ve işe yaramaz olsaydı da piyasada bu kadar tutulmazdı. Konu nerden nereye geldi bi fareden boşver reis herkes sevdiği ürünü kullansın. Hayırlı akşamlar diliyorum.

Abartı değilde benim kullanımım için pilli daha rahat oluyor daha önce şarjlı fare kullandım (nova m4) 11 12 gün şarjı gidiyordu ama pilli benim için daha pratik. Pilliler dediğiniz kadar kötü ve işe yaramaz olsaydı da piyasada bu kadar tutulmazdı. Konu nerden nereye geldi bi fareden boşver reis herkes sevdiği ürünü kullansın. Hayırlı akşamlar diliyorum.
tutulmadı zaten :F: :kekw:

Şarjlı mouselerin içinde ne var sanıyorsunuz ayrı bir teknolojimi ?
İçinde olanda şarj edilebilen pil.
G305 i 2021 ocak ayından beridir kullanıyorum 2 adet duracell 1300 mah şarjlı pil aldım 2-3 ayda bir 1 pili çıkartıp şarja takıyorum o sıra diğerini kullanıyorum bu şekilde 1 seneyi geçti ne pilin ömrü bitti ne sıkıntı yaşadım. Pilin ömrü bitse de sorun değil yenisini alırsın 100 tl falandır. Diğer türlü içini açıp değiştirmen gerekir o da çok zahmetli iş çünkü lehimle falan bağlıyorlar.
Bende eskiden kalma dandik bir pil şarj aleti vardı şarj etmesi aşırı uzun sürüyor ve ısıtıyor o yüzden ısınınca durdurup tekrar şarj ediyorum yine bile pillerde sorun çıkmadı şimdiye kadar.
Kronik sorun var mıdır bilmem ben yaşamadım şimdiye kadar hala ilk aldığım günkü gibi.
Kullanıcağınız yere bağlı olarak alınabilir mouse. CSgo PUBG gibi oyunlarda ağır gelebilir ama diğer hikayeli oyunlarda gayet iyi taş gibi mouse. Taş gibi dememin sebebi çok yere düşürdüm kırılma dökülme olmadı. :)

sağ sol clickleri babaannemin takma dişleri gibi kronik sakat

Bu mouse 2020 sonlarına doğru almıştım, hiçbir sorun yaşamadım ve sevdiğim 6 insana da bu mousetan aldırdım. Kaç kere masadan düşürdüm mouse hala taş gibi çalışıyor, 6 7 ayda 1 pil değişiyorum. Valorant ve günlük işler için kullandım, bu mouse aldığımdan beri immo radyant eloda takılıyorum fps oyunu oynayan herkese tavsiye ederim. Yalnızca G305 sensörünün çift tıklama kronik sorunu yok, diğer 102 ve 203te var.

ikinci el alıp yaklasik 1.5 senedir kullandigim mousedir. Bana ilginc gelen kısmı evde yarim kalan pillerle kullaniyorum ve daha yeni pil almama gerek kalmadi. en son 2 ay once pilini degistirdim ki neredeyse her gun oyun oynayan birisiyimdir.

Hem ağır hem pilli hem sorunu var 1 sene dolmadan takılma yapıyor 2 kere değişim yaptırdım sonunda satıp kurtuldum
Yanlış bilgi verme kardeşim, aynı sorunu bende yaşıyordum modem odamdaydı 2.4 ghz ı kapattım ve donma takılma ortadan kalktı 2 senedir sorunsuz kullanıyorum.

Hem ağır hem pilli hem sorunu var 1 sene dolmadan takılma yapıyor 2 kere değişim yaptırdım sonunda satıp kurtuldum
fare bugün geldi ama bana çok ağırmış gibi bir hissiyat vermedi önceki kullandığım fare rampage smx-r88 idi

Alınmaz hocam aynı fiyata glorius model o, d, veya I alınabilir.
evet aynı fiyata var ama benim attığım mouse kablosuz ona göre fiyat karşılaştırmak lazım

fare bugün geldi ama bana çok ağırmış gibi bir hissiyat vermedi önceki kullandığım fare rampage smx-r88 idi

evet aynı fiyata var ama benim attığım mouse kablosuz ona göre fiyat karşılaştırmak lazım
Dandik markadan ona geçersen vermez kaliteli bi ürüne geçtiğin zaman ben nasıl kullanmışım dersin :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,636
Üyeler
184,192
Son üye
sodaşişesi
Geri