success 80+ Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 152 Dahası Reaksiyon skoru 28 İsim Yusuf aydın 11 Haziran 2024 #79 Şuan ki şartlara bakarsak bu fiyata sensoru vs ağırlık açısından daha iyi bir kaç kablosuz mouse var g305 bu fiyata alınmaz bence
Şuan ki şartlara bakarsak bu fiyata sensoru vs ağırlık açısından daha iyi bir kaç kablosuz mouse var g305 bu fiyata alınmaz bence
O Onesie 80+ Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Fatih Bahar 17 Haziran 2024 #80 Endy yazmış: fare bugün geldi ama bana çok ağırmış gibi bir hissiyat vermedi önceki kullandığım fare rampage smx-r88 idi Mesaj otomatik birleştirildi: 11 Haziran 2024 evet aynı fiyata var ama benim attığım mouse kablosuz ona göre fiyat karşılaştırmak lazım Devamı için tıklayın... Fark etmemişim hocam özür dilerim.
Endy yazmış: fare bugün geldi ama bana çok ağırmış gibi bir hissiyat vermedi önceki kullandığım fare rampage smx-r88 idi Mesaj otomatik birleştirildi: 11 Haziran 2024 evet aynı fiyata var ama benim attığım mouse kablosuz ona göre fiyat karşılaştırmak lazım Devamı için tıklayın... Fark etmemişim hocam özür dilerim.