- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 3,321
1-SSD'ye laf etmenizi takmadım çünkü konu hakkında iyi bilgisi olan kişilerin tavsiyesi ile aldım.linkle ne ilgisi var? ben alın mükemmel diye bir şeymi dedim? neyi uzatıyorsun onu anlamıyorum ssd'ne laf ettiğim içinmi?
Bu ürün bu fiyata satılıyor ve piyasaya göre indirimli ve paylaştım ve sıcak kategorilerin amacı bu değilmi ?
ben kimseyi alın diye zorlamam adamın ihtiyacı olur alır bu kadar basit.
2-Kendi piyasasının altında olan her ürün alınacak diye bir kaide yok.
3-Olması gereken bu ancak konuya sizden daha hakim kişiler alınmaz dediğinde uzatmanız çok yanlış.
@Ckribrahim Hocam yapıyor zaten, hem de reklam link olmadan. Herkes kendi bildiği konuda konuşsun. O ssd düşüncen zaten donanım konusuna uzak olduğunu gösteriyor.Daha iyisi bu fiyata varsa paylaş bizde görelim
ben de buna saygı duyarım ama art niyetli konuşan arkadaşlara tepkiliyim isteyen alır isteyen almaz çok da umrumda değil açıkcası ancak bu fiyata maalesef doğru düzgün bişey kalmadı markasız kulaklıklar var.
Ek olarak sence zaten insanların bu zor dönemde parasını hak etmeyen bir ürünü almaması söyleyen mi art niyetli yoksa sırf kendi çıkarına olduğu için konu hakkında bilgisi olmayıp savunan mı?
Görünüşe göre ceza yedin. Reklam link ve imzan silinmiş, afiyet olsun.
Son düzenleme: