Teşekkürler umarım erken gelir.Hayırlı olsun tabii ki de. 204 TL'ye en iyi mouse.
Teşekkür ederim.Şuan elimdekinden iyi olucağı kesin.Hayırlı olsun. 204 TL'nin hakkını kesinlikle verecektir.
Elindekinden kötü olmasının olasılığı yokTeşekkürler umarım erken gelir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim.Şuan elimdekinden iyi olucağı kesin.
Hayırlı olsun.Siparişi verdim İtopya'dan kaç güne gelir,birde geldiğinde inceleme yapıcam.195 Kargoyla 204 TL'ye aldım sizce h.o mu? g.o mu?
Teşekkürler.Hayırlı olsun.
Bunun lüksükle bir alakası yok.200tl ye alınabilicek en iyi mouse gidip rampage'a 200 vericeğime logitech'e 200 veririm en azından kaliteli+olarak altı üstü 200tl dediğin parayı kazanmak için insanlar saatlerce çalışıyor(duyar demeyin).Bence kendi vizyonsuzluğun.Altı üstü fareye 200 TL verilen bir zamandayız. Olm ben mi vizyonsuzum siz mi çok lüks yaşıyorsunuz?
Not: Fareye 200 TL vererek lükslük olmuyor. Evet. Bu yüzden herhangi bir olumsuz eleştiriye kapalıyım.
Siparişi verdim İtopya'dan kaç güne gelir,birde geldiğinde inceleme yapıcam.195 Kargoyla 204 TL'ye aldım sizce h.o mu? g.o mu?
Keşke küçük olsa.ben kullanıyorum memnunum . Elin küçük değilse memnun kalıorsın.
Teşekkür ederim.1MS , 400IPS ve 40G. Fiyatına net değer. Hayırlı olsunLogitech Support + Download
www.logitechg.com