Neler Yeni

Bu PSU'yu aldım h.o/g.o?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Bir sey yapamaz ki. İade falan alamaz onun icin satici ile iletisime gecmek gerek, eh garantiye gondersen adamlarin yapacagi bir sey yok. Saglikli calisiyor iste PSU, ornegin regulator veya gurultu filtresinde herhangi bir aksama olsa ve soruna yol acsa buna bakarlar ama coil whine bobinlerin alternatif akimdan etkilenmesi ile olusan manyetik alandan kaynakli sestir. PSU'yu bozacak bir sey degil.
İnşallah böyle bir durum yaşamam.

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
600W üstü psu'lar rn düşük 900 TL'den başlıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yukardaki arkadaşın yorumunu görmediniz sanırım? Arkadaş ses sorunu yaşadığını ve servisin ilgilenmediğini söylüyor birde marka Corsair, ayrıca 1200 TL'ye aldım 1700 değil.
birde aynı o kasayı kullanıyorum 2 tane fan var :) neredeyse hiç soğutmuyor

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT

As Nödt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ares Petrova
Ses konusunda haklılarmış o zaman. Allah kolaylık versin hocam valla uğraşılmaz böyle servisle falan. Benim kulaklığım bozulmuştu 1 ay burnumdan getirdiler.

Guc kaynagini kasadan cikarmasi iskence olmasa cikarip fotografini atardim fakat su videoyu izleyerek tam olarak neyi nereye takacagini anlayabilirsin ki zaten anakarta giren uclar ile guc kaynagina giren uclar farkli yani yanlis takma imkanin da yok aslinda. Yine de bir sey olursa bana yazabilirsiniz.

Guc Kaynagi Baglantilari

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Guc kaynagini kasadan cikarmasi iskence olmasa cikarip fotografini atardim fakat su videoyu izleyerek tam olarak neyi nereye takacagini anlayabilirsin ki zaten anakarta giren uclar ile guc kaynagina giren uclar farkli yani yanlis takma imkanin da yok aslinda. Yine de bir sey olursa bana yazabilirsiniz.

Guc Kaynagi Baglantilari
Sizce sisteme zarar vermiş midir? Evdeyken şalter atmıştı bilgisayarcıdayken yandı küçük bir kıvılcım çıktı anakartım MSI A320M Grenade sizce koruması var mıdır?

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Enes Var
Arkadaşlar merhabalar bu PSU'yu hepsiburada sitesinden kendi satıcısından 1200 TL'ye satın aldım sizce nasıldır? H.O mu G.O mu?

Alıntıyı görüntüle

Bu daha iyi:

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri