Neler Yeni

Bu PSU'yu aldım h.o/g.o?

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
Ho gayet iyi

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hayırlı olsun

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
Corsair baktım önce, ses sorunu yaşadıklarını söylediler yt'de videolarınıda gördüm. Cooler Master 600W 1400 TL bandındaydı. MSI veya ASUS zaten pahallı highpower veya sharkon alıcaktım bu psu'yu tercih ettim. Birde modüler özelliği olması beni çekti üstüne gold sertifikası birde yorumlarında hiç kötü bir şey görmedim sessiz çalıştığını söylüyorlar.
Ben yaşıyorum ses sorununu şuan Corsair musteri hizmetleri benimle hiç ilgilenmiyor Allah ıslah etsin onları
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben yaşıyorum ses sorununu şuan Corsair musteri hizmetleri benimle hiç ilgilenmiyor Allah ıslah etsin onları
Yav bana forumda corsair iyi iyi dediler al işte çıkan sonuç bu herkes bi yerlerinden
Atıyor. La adamlar daha müşterisiyle ilgilenmiyorlar..

Son düzenleme:

As Nödt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ares Petrova
4 aydır 850 Watt versiyonunu kullanıyorum daha ne bir sıkıntısını gördüm ne de sesini duydum. O kadar sessiz çalışıyor.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT

Yav bana forumda corsair iyi iyi dediler al işte çıkan sonuç bu herkes bi yerlerinden
Atıyor. La adamlar daha müşterisiyle ilgilenmiyorlar..
Ses konusunda haklılarmış o zaman. Allah kolaylık versin hocam valla uğraşılmaz böyle servisle falan. Benim kulaklığım bozulmuştu 1 ay burnumdan getirdiler.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
4 aydır 850 Watt versiyonunu kullanıyorum daha ne bir sıkıntısını gördüm ne de sesini duydum. O kadar sessiz çalışıyor.
Evet sessiz çalıştığını çok söyleyen var. Kabloları nerelere takmamız gerek? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. PSU'ya takmamız gereken yerler nereler? Modüler olduğu için pek bilgim yok.

Musat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Musa

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Acayip geçirmişler olsun iptal et hemen.
600W üstü psu'lar rn düşük 900 TL'den başlıyor.

Alsana corsair psu hem daha ucuz hemde kasa bedavaya geliyor. Bundan iyisde zor.

Yukardaki arkadaşın yorumunu görmediniz sanırım? Arkadaş ses sorunu yaşadığını ve servisin ilgilenmediğini söylüyor birde marka Corsair, ayrıca 1200 TL'ye aldım 1700 değil.

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bunu soylemem ne kadar dogru bilmiyorum ama, coil whine gibi ses durumlarinda birak Corsair'i istersen dream bir marka uret yine bir sey yap(a)maz. Bobinlerin ne kadar iyi izole edildigine bagli coil whine sesi, istersen Core Reactor veya RM-X al yine coil whine duyma ihtimalin var.

Ha bunun cozumu var ama icini acman gerek PSU'nun, dolayisi ile garantisi bozman, bobinlerin ustunu silikon ile kaplaman gerek.

Musat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Musa
600W üstü psu'lar rn düşük 900 TL'den başlıyor.

Yukardaki arkadaşın yorumunu görmediniz sanırım? Arkadaş ses sorunu yaşadığını ve servisin ilgilenmediğini söylüyor birde marka Corsair, ayrıca 1200 TL'ye aldım 1700 değil.
😅😅 Ben konuyu simdi açtılar anladim aceleyle onu almasın diye yazdım pardon 😂

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Bunu soylemem ne kadar dogru bilmiyorum ama, coil whine gibi ses durumlarinda birak Corsair'i istersen dream bir marka uret yine bir sey yap(a)maz. Bobinlerin ne kadar iyi izole edildigine bagli coil whine sesi, istersen Core Reactor veya RM-X al yine coil whine duyma ihtimalin var.

Ha bunun cozumu var ama icini acman gerek PSU'nun, dolayisi ile garantisi bozman, bobinlerin ustunu silikon ile kaplaman gerek.
Garanti böyle bir durumda yardımcı olmuyor mu?

😅😅 Ben konuyu simdi açtılar anladim aceleyle onu almasın diye yazdım pardon 😂
😁😁

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Garanti böyle bir durumda yardımcı olmuyor mu?

Bir sey yapamaz ki. İade falan alamaz onun icin satici ile iletisime gecmek gerek, eh garantiye gondersen adamlarin yapacagi bir sey yok. Saglikli calisiyor iste PSU, ornegin regulator veya gurultu filtresinde herhangi bir aksama olsa ve soruna yol acsa buna bakarlar ama coil whine bobinlerin alternatif akimdan etkilenmesi ile olusan manyetik alandan kaynakli sestir. PSU'yu bozacak bir sey degil.

Top Bottom