Ben yaşıyorum ses sorununu şuan Corsair musteri hizmetleri benimle hiç ilgilenmiyor Allah ıslah etsin onlarıCorsair baktım önce, ses sorunu yaşadıklarını söylediler yt'de videolarınıda gördüm. Cooler Master 600W 1400 TL bandındaydı. MSI veya ASUS zaten pahallı highpower veya sharkon alıcaktım bu psu'yu tercih ettim. Birde modüler özelliği olması beni çekti üstüne gold sertifikası birde yorumlarında hiç kötü bir şey görmedim sessiz çalıştığını söylüyorlar.
Yav bana forumda corsair iyi iyi dediler al işte çıkan sonuç bu herkes bi yerlerindenBen yaşıyorum ses sorununu şuan Corsair musteri hizmetleri benimle hiç ilgilenmiyor Allah ıslah etsin onları
Ses konusunda haklılarmış o zaman. Allah kolaylık versin hocam valla uğraşılmaz böyle servisle falan. Benim kulaklığım bozulmuştu 1 ay burnumdan getirdiler.Ben yaşıyorum ses sorununu şuan Corsair musteri hizmetleri benimle hiç ilgilenmiyor Allah ıslah etsin onları
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yav bana forumda corsair iyi iyi dediler al işte çıkan sonuç bu herkes bi yerlerinden
Atıyor. La adamlar daha müşterisiyle ilgilenmiyorlar..
Acayip geçirmişler olsun iptal et hemen.Arkadaşlar merhabalar bu PSU'yu hepsiburada sitesinden kendi satıcısından 1200 TL'ye satın aldım sizce nasıldır? H.O mu G.O mu?
Alıntıyı görüntüle
Evet sessiz çalıştığını çok söyleyen var. Kabloları nerelere takmamız gerek? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. PSU'ya takmamız gereken yerler nereler? Modüler olduğu için pek bilgim yok.4 aydır 850 Watt versiyonunu kullanıyorum daha ne bir sıkıntısını gördüm ne de sesini duydum. O kadar sessiz çalışıyor.
Alsana corsair psu hem daha ucuz hemde kasa bedavaya geliyor. Bundan iyisde zor.Arkadaşlar merhabalar bu PSU'yu hepsiburada sitesinden kendi satıcısından 1200 TL'ye satın aldım sizce nasıldır? H.O mu G.O mu?
Alıntıyı görüntüle
600W üstü psu'lar rn düşük 900 TL'den başlıyor.Acayip geçirmişler olsun iptal et hemen.
Yukardaki arkadaşın yorumunu görmediniz sanırım? Arkadaş ses sorunu yaşadığını ve servisin ilgilenmediğini söylüyor birde marka Corsair, ayrıca 1200 TL'ye aldım 1700 değil.Alsana corsair psu hem daha ucuz hemde kasa bedavaya geliyor. Bundan iyisde zor.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Ben konuyu simdi açtılar anladim aceleyle onu almasın diye yazdım pardon600W üstü psu'lar rn düşük 900 TL'den başlıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yukardaki arkadaşın yorumunu görmediniz sanırım? Arkadaş ses sorunu yaşadığını ve servisin ilgilenmediğini söylüyor birde marka Corsair, ayrıca 1200 TL'ye aldım 1700 değil.
Garanti böyle bir durumda yardımcı olmuyor mu?Bunu soylemem ne kadar dogru bilmiyorum ama, coil whine gibi ses durumlarinda birak Corsair'i istersen dream bir marka uret yine bir sey yap(a)maz. Bobinlerin ne kadar iyi izole edildigine bagli coil whine sesi, istersen Core Reactor veya RM-X al yine coil whine duyma ihtimalin var.
Ha bunun cozumu var ama icini acman gerek PSU'nun, dolayisi ile garantisi bozman, bobinlerin ustunu silikon ile kaplaman gerek.
Ben konuyu simdi açtılar anladim aceleyle onu almasın diye yazdım pardon
Garanti böyle bir durumda yardımcı olmuyor mu?