Neler Yeni

Bu PSU'yu aldım h.o/g.o?

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Bugün gece saat 01:00 gibi ben de aynı ürünü 1199 TL’ye satın aldım. Zaten ben aldığımda son 3 ürün yazıyordu. Pişman olacağımı zannetmiyorum. Bu fiyata tam modüler ve Gold sertifikalı başka bir güç kaynağı bulamazdık. İkimize de hayırlı olsun.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Bugün gece saat 01:00 gibi ben de aynı ürünü 1199 TL’ye satın aldım. Zaten ben aldığımda son 3 ürün yazıyordu. Pişman olacağımı zannetmiyorum. Bu fiyata tam modüler ve Gold sertifikalı başka bir güç kaynağı bulamazdık. İkimize de hayırlı olsun.
Takmayı biliyor musunuz hocam? Ben bazı kabloları bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Maalesef. Ben de bilgisayarcıya götüreceğim.
Bilgisayarcı daha çok bozar gibime geliyor. Aslında takabiliriz ya videoları falan var ama benimde riske atasım yok. Burdaki arkadaşlar kolay diyorlar takması ama bir deneyeceğim yinede.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eskisini çıkarırken nelere dikkat etmem gerek onu bilmiyorum birde psu modüler olduğu için psu ya takacağım yerler ne onu bilmiyorum

6+2 kabloları PCI-e'ye, 4+4 kabloları CPU yazan pinlere gidecek.
20+4 kablosu MB yazan pinlere gidecek.
SATA kabloları IDE/SATA yazan pinlere gidecek.

Eskileri çıkarırken bir mandalları varsa onu kanırtıp kendine doğru çekeceksin, bunun bir tekniği yok.

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Bilgisayarcı daha çok bozar gibime geliyor. Aslında takabiliriz ya videoları falan var ama benimde riske atasım yok. Burdaki arkadaşlar kolay diyorlar takması ama bir deneyeceğim yinede.
Bilgisayarcı bütün işlemleri yaparken gözümün önünde yapıyor, o konuda bir problem yok. En azından çalmayacağını biliyorum. Benden de daha iyi takar.

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Bilgisayarcı bütün işlemleri yaparken gözümün önünde yapıyor, o konuda bir problem yok. En azından çalmayacağını biliyorum. Benden de daha iyi takar.
Arkadaşlar olay aslında takmada değil de kablo saklamada bitiyor. Asıl macera orada. Yoksa takarsınız anakarta üç beş pini ne olacak

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Top Bottom