Neler Yeni

H.O mu G.O mu ? Yeni Mouse Kablosuz

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
ben ajazz aj199 al dedim almadın, o fiyata öyle bi mouse yok g305 den 2 kat daha üstün bi mouse du üstelik ve bataryalıydı.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
sanırım Razer deathadder v2 Hyperspeed ile g305 özellik olarak çok yakınlar sadece Razer 2 pil girişine sahip olduğu için çok daha uzun süreler pil kullanımı vadediyor ağırlık olarakta daha ağır olabileceğini düşünüyorum saygılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben ajazz aj199 al dedim almadın, o fiyata öyle bi mouse yok g305 den 2 kat daha üstün bi mouse du üstelik ve bataryalıydı.
ben bataryalı istemediğim için almadım hocam açıklamasını yapmıştım sana

birde ajazz yerine türkiyede garanti sağlayan resmi ditribütörleri olan bi firmayı tercih etmek istedim.

NespaY

80+ Silver
sanırım Razer deathadder v2 Hyperspeed ile g305 özellik olarak çok yakınlar sadece Razer 2 pil girişine sahip olduğu için çok daha uzun süreler pil kullanımı vadediyor ağırlık olarakta daha ağır olabileceğini düşünüyorum saygılar

birde ajazz yerine türkiyede garanti sağlayan resmi ditribütörleri olan bi firmayı tercih etmek istedim.
Razer deathadder v2 Hyperspeed 2 pil ile kullanmıyorsun birisi ince birisi kalın pil girişine sahip yani sadece bir tane pil takarak kullanıyorsunuz 2 seçenek sunuyor yanlış bilgi veriyorsun.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven

o mouse u 2 sene kullanıp çöpe atsan bile fiyatına değerdi. 2023 yılında pilli mouse almak, ne bileyim

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Razer deathadder v2 Hyperspeed 2 pil ile kullanmıyorsun birisi ince birisi kalın pil girişine sahip yani sadece bir tane pil takarak kullanıyorsunuz 2 seçenek sunuyor yanlış bilgi veriyorsun.
yanlış bilgi değil gördüğümü söylüyorum mouse kullanmadan nereden bileyim ? yargılamak yerine nazikçe doğruyu söylemek bu kadar zor mu

NespaY

80+ Silver
o mouse u 2 sene kullanıp çöpe atsan bile fiyatına değerdi. 2023 yılında pilli mouse almak, ne bileyim
Pilli mouse almak hiç kötü değil pil şarj makinesi alıyorsunuz ve işi çözüyorsunuz tamamen önyargı.

yanlış bilgi değil gördüğümü söylüyorum mouse kullanmadan nereden bileyim ? yargılamak yerine nazikçe doğruyu söylemek bu kadar zor mu
Tamamdır bende doğrusunu söyledim sert bir yanıt değil.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Pilli mouse almak hiç kötü değil pil şarj makinesi alıyorsunuz ve işi çözüyorsunuz tamamen önyargı.
evet buna ben de katılıyorum

Tamamdır bende doğrusunu söyledim sert bir yanıt değil.
yanlış bilgi vermek üzere ithamda bulunuyorsunuz

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun