Logitech g pro superlight mouseum şarj olmuyor

Reaksiyon skoru
20
Logitech g pro superlight mouseum şarj olmuyor uygulamadan baktığımda şarj oluyor olarak gösteriyor ama hep yüzde 0 yaklaşık 1.5 saat şarjda kaldı gene olmadı bilgisayarıma format attıktan sonra böyle oldu
g hub uygulamasının son versiyonu nu kullanıyorum fakat bu sorun ile karşılaşıyorum sizce nedeni ne olabilir
resim_2023-05-10_200548422.png

Şarjı dolu ancak program dolu değil olarak algılıyor büyük ihtimal. Driverlarınızı ve uygulamanın
güncelliğini kontrol edin. Usb portunuda değiştirin belki veri alış verişinde bir sorun olabilir portun.

Şarjı dolu ancak program dolu değil olarak algılıyor büyük ihtimal. Driverlarınızı ve uygulamanın
güncelliğini kontrol edin. Usb portunuda değiştirin belki veri alış verişinde bir sorun olabilir portun.
bayadır şarjda usb portu değiştirdim ve kablosundan cıkardıgım an 10-20 saniye arasında kapanıyor mouse

Anladım bilgisayara bios format attım ondan sonra böyle oldu acaba driverlar veya başka bir şey ile mi alakalı diye düşünüyorum
Driverlar güncelse dediğim gibi durum batarya ölü. Ama son olarak cihazı normal adaptöre bağlayıp şarj etmeyi
deneyin. Belki portta sorun vardır. Ama dikkat edin adaptör 5 volt tan fazla olmasın yakarsınız cihazı.

GHUB'ın eski bir sürümünü yükleyip tekrar bakabilir misin? Programın ayarlarından da otomatik güncelleştirmeleri kapat. Ben öyle kullanıyorum çünkü bazen güncelledikçe hatalar çıkıyor bu programda.

GHUB'ın eski bir sürümünü yükleyip tekrar bakabilir misin? Programın ayarlarından da otomatik güncelleştirmeleri kapat. Ben öyle kullanıyorum çünkü bazen güncelledikçe hatalar çıkıyor bu programda.
Denedim şarj olmuyor büyük ihtimalle batarya ölü arkadaşın dediği gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Driverlar güncelse dediğim gibi durum batarya ölü. Ama son olarak cihazı normal adaptöre bağlayıp şarj etmeyi
deneyin. Belki portta sorun vardır. Ama dikkat edin adaptör 5 volt tan fazla olmasın yakarsınız cihazı.
5volt altında ettim ama %1 bile olmadı

Ürünü hepsiburadadan aldıysan garanti süreci çok kolay geçiyor. Bana 1haftada gidip gelmişti orta tekeri sıkıntılıydı.

Geri