Yardım Logitech G PRO wireless 900 TL

cNaiNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
Wireless mouse arıyorum 2.el fiyatlarına bakarken buna denk geldim aslında asus harici çok fazla mouseye bakmıyordum tek marka olsun diye ama bu fiyata bunu görünce size de sormak istedim bu fiyata bu ürünü almak mantıklı mı ürün açıklamalarını aşağıya bıraktım.
Sıfır çok yakındır.
Kutu aparat garanti mevcut.
Herhangi bir sorunu eksiği yoktur.
Çok az kullanılmıştır .
Skatezleri beyaz özel değişmiştir.
4-5 ay kullanıldı bir yıldan fazla garantisi var.

Son düzenleme:
Switch'i çok sorunlu şimdi bişey olmasa bile ileride elbet olucaktır bütçeni söylersen 0 önerebiliriz. @ardaaaq aynı fikirdedir büyük ihtimal.

Switch'i çok sorunlu şimdi bişey olmasa bile ileride elbet olucaktır bütçeni söylersen 0 önerebiliriz. @ardaaaq aynı fikirdedir büyük ihtimal.
şöyle bir düşüncem var şuan kullandığım gladius 2 core mouseyi ve cloud 2 kablolu kulaklığı satıp yerine cloud core wireless almayı düşünüyorum 1000 tl civarına da wireless mouse almayı düşünüyorum

şöyle bir düşüncem var şuan kullandığım gladius 2 core mouseyi ve cloud 2 kablolu kulaklığı satıp yerine cloud core wireless almayı düşünüyorum 1000 TL civarına da wireless mouse almayı düşünüyorum
Şu mouseyi bende kullanıyorum gayet güzel switch, skatez, sensör, malzeme kalitesi 6 ay taksitle alabilirsin fark almıyor Amazon claw felan tutuyor isen bunu al derim öneririm.

Geri