AhmetN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 2,724
Niçin hocam ne eksik veya ne fazla gördünüzİkisini de kullanmış birisi olarak net bir şekilde Cloud 2 diyorum. Fiyatlarının tam tersi olması gerekiyor.![]()
Niçin hocam ne eksik veya ne fazla gördünüzİkisini de kullanmış birisi olarak net bir şekilde Cloud 2 diyorum. Fiyatlarının tam tersi olması gerekiyor.![]()
Satıcı amazon olduğu için sorun olacağını zannetmiyorumLogitech marka 2 kulaklık aldım kullandım kulaklık arıza yaparsa geçmiş olsun yedek parça yok muhatap yok..Ses kalitesi ve ergonomi açısından mükemmel ama çok kolay kırılan ve küçücük bir birleşim noktası (menteşesi) var adamlar destek sağlamadığı için 3d yazıcıyla o parçayı üretip satanlar var google a logitech kulaklık yedek parça veya menteşe yazıp inceleyebilirsiniz.Alırken mutlaka bunu göz önünde bulundurun derim.İyi forumlar
BS V2.HyperX Cloud II, Razer BlackShark V2 ve Logitech G Pro X arasındayım. Hangisi tercih edilmeli neden?
Neden?BS V2.
Çünkü kulaklık hem güzel hem içinden usb ses kartı çıkıyor.Neden?
C2 ve G Pro X'den ses kartı çıkmıyor mu?Çünkü kulaklık hem güzel hem içinden usb ses kartı çıkıyor.
C2'den çıkmıyor gprox hakkında bilgim yok ama fiyatını etmez çok ağır.C2 ve G Pro X'den ses kartı çıkmıyor mu?
Cloud 2'den de ses kartı çıkıyor. Yanlış bilgilendirme yapmayalım.C2'den çıkmıyor gprox hakkında bilgim yok ama fiyatını etmez çok ağır.
Kablolu bu.bu kablolu mu kablosuz mu
Ben arkadaşıma sorduğumda çıkmıyo demişti.Cloud 2'den de ses kartı çıkıyor. Yanlış bilgilendirme yapmayalım.
Kablolu bu.