Teşekkür ederim değerlendireceğimBendede superlight var ben longteng aldım amazondan iyi yani güzel gibi pek anlamam. Sırf dokusu içinde qck heavy alaasım var bakmak için merak ettim. Ama longtengi baya övdülerdi bi ara baya pahalı mouse pad ile aynı dokuya sahip diye
Neye göre gerisinde hocam yapılan istatistiklere göre kağıtta yazana göreyse okey ama superlight ile en yeni sensörü pro oyuncuya ver o bile anlamaz aradaki farkı neye göre bu şekilde yorum yapıyorsun bilmiyorum ama kağıt üstünde ha buna inanmazsan o dediklerinin sensörlerinin incelemeleri var superlight ile yeni çıkan tüm sensörleri karşılaştırması var onu izlemelisinGPX Superlight almani onermiyorum fiyati pahali, gunumuz high tier mouselarin sensör olarak gerisinde. Mousepad olarak Klasse Longteng, Wraith Cosmic Glass falan olabilir.
Neye göre gerisinde hocam yapılan istatistiklere göre kağıtta yazana göreyse okey ama superlight ile en yeni sensörü pro oyuncuya ver o bile anlamaz aradaki farkı neye göre bu şekilde yorum yapıyorsun bilmiyorum ama kağıt üstünde ha buna inanmazsan o dediklerinin sensörlerinin incelemeleri var superlight ile yeni çıkan tüm sensörleri karşılaştırması var onu izlemelisin
thegamingsetup.com
1. Si skatez kötü değil hocam kullanıyorum şuan ben. 2. Si bahsettiğin mouselarla sensör farkını pro oyuncular bile anlayamaz. Kağıt üzerinde iyi yani kısaca.Sensör olarak geride, skatezleri kötü, üst seviye sensörlerden birine sahip olsa da şuan çoğu sensörün gerisinde. En basitinden yakın fiyatlarda V2 Pro / V3 Pro bulunuyor ki Focus Pro sensörüne sahip. En basitinden GPX yerine Ninjutso Sora, Lamzu Atlantis falan alsan bile net olarak daha karlı çıkarsın. Bu fiyatı hak etmiyor.![]()
Flawless Mouse Sensor List - The Best Sensors
Here's a comprehensive list of known flawless mouse sensors on the market today.thegamingsetup.com
Skatezi Sora'dan falan daha kötü. Viper V2/Deathadder V3 Pro'dan bahsetmiyorum bile zaten Razer skatez konusunda kendisini çok geliştirdi. Benim anlamadığım kısım anlayıp anlamamak kişisel bir mevzu, neden daha ucuza ''kağıt üstünde'' daha iyi bir mouseyi tercih etmeyelim?1. Si skatez kötü değil hocam kullanıyorum şuan ben. 2. Si bahsettiğin mouselarla sensör farkını pro oyuncular bile anlayamaz. Kağıt üzerinde iyi yani kısaca.
Önereceğin mouse nedir acaba reis bu işleri biliyor gibisinSkatezi Sora'dan falan daha kötü. Viper V2/Deathadder V3 Pro'dan bahsetmiyorum bile zaten viper skatez konusunda kendisini çok geliştirdi. Benim anlamadığım kısım anlayıp anlamamak kişisel bir mevzu, neden daha ucuza ''kağıt üstünde'' daha iyi bir mouseyi tercih etmeyelim?
Haklısın bro o yüzden kağıt üzerinde sana göre daha kötü olan mouseyi yani superlightyi pro oyuncuların %70 i tercih ediyor sende haklısın. 1. Si zaten şekil farkı var bana göre superlight daha iyi ki ben 1000 TL'ye sıfır almıştım hepsi buradadan indirimdeylen geçen sene. Tutuş farklılığı olarak viper mini de var ama razerlarda kronik orta scroll tuşu daha çabuk bozuluyor.Skatezi Sora'dan falan daha kötü. Viper V2/Deathadder V3 Pro'dan bahsetmiyorum bile zaten viper skatez konusunda kendisini çok geliştirdi. Benim anlamadığım kısım anlayıp anlamamak kişisel bir mevzu, neden daha ucuza ''kağıt üstünde'' daha iyi bir mouseyi tercih etmeyelim?
Ninjutso Sora, Lamzu Atlantis, Razer Viper V2 Pro, Razer Deathadder V3 Pro vs. artık hangisi sana uygunsa.Önereceğin mouse nedir acaba reis bu işleri biliyor gibisin
Benden de bir tavsiye eğer bir ürün çok satıyorsa o ürüne yaklaşmayın, muadillerine yönelin. Pazarlama taktiği yapıp fiyatini şişiriyorlar insanlar da almaya devam ediyor. Ayrıca esporcuların çoğu sponsorluk nedeniyle vesaire kullanıyor. Zaten çoğunda ya zowie ya logitech ürünleri bulunuyor. Bak sana GPX kötü demiyorum. Fiyati pahalı, daha ucuza daha iyisi bulunabiliyor olay buHaklısın bro o yüzden kağıt üzerinde sana göre daha kötü olan mouseyi yani superlightyi pro oyuncuların %70 i tercih ediyor sende haklısın. 1. Si zaten şekil farkı var bana göre superlight daha iyi ki ben 1000 TL'ye sıfır almıştım hepsi buradadan indirimdeylen geçen sene. Tutuş farklılığı olarak viper mini de var ama razerlarda kronik orta scroll tuşu daha çabuk bozuluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mouse alacaklara bir tavsiye sensör farkı anlaşılmaz. O yüzden mediamarkttan deneyip elinize hangisi uyuyorsa o alınmalı.
Madem öyle sana bir örnek daha veriyim zowie dedin. Zowienin ekranlarının en kaliteli ekran olduğunu herkes söylüyor. Ve fiyatları tn panel olmasına rağmen 10 k filan. Ms değeri o yüzden düşük. Esportcularında araştır bazı takımlara sponsor 2 hadi 3 takım diyelim diğerleri ise kendisi kullanıyor. Hatta şunu diyim logitechin sponsor olduğu takımda logitech mouse kullanmayanda var. Neden hiç bir takım sponsor diye oyunculara sen bu mouseyi kullanacaksın demez derse zaten kötü oynar alışamaz oyuncu. Bunları detaylı bir araştır derim. Zowie dediğin firmanın tüm ürünleri pahalı ucuz ürünü yok neden şok sattığı için değil kaliteli yaptığı için. Tabikide bazı şeylerden dolayıda fiyatlar artıyor. Mesela marka olmasından dolayı. Reklamlar vermesinden dolayı ister istemez artıyor. Neyse bir mouse için daha fazla tartışmak istemiyorum. Bence mouse ele göre hangisi daha iyi geliyorsa öyle alınmalı. Sensörün bellir bir yerden sonra etkisi yok anlayamıyorsun. Fps oyuncusuysan ele göre almak ona alışmak en iyisi.Benden de bir tavsiye eğer bir ürün çok satıyorsa o ürüne yaklaşmayın, muadillerine yönelin. Pazarlama taktiği yapıp fiyatini şişiriyorlar insanlar da almaya devam ediyor. Ayrıca esporcuların çoğu sponsorluk nedeniyle vesaire kullanıyor. Zaten çoğunda ya zowie ya logitech ürünleri bulunuyor. Bak sana GPX kötü demiyorum. Fiyati pahalı, daha ucuza daha iyisi bulunabiliyor olay bu