Yasinn 80+ Silver Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 3,340 Dahası Reaksiyon skoru 2,363 İsim . 20 Mart 2023 #1 Bu kulaklığı kullanan arkadaşlar benim kablom aşırı şekilde dolanıyor. Sizinde aynı şekilde mi? Vallahi kabloyu düzeltmeye çalışamaktan yoruldum.
Bu kulaklığı kullanan arkadaşlar benim kablom aşırı şekilde dolanıyor. Sizinde aynı şekilde mi? Vallahi kabloyu düzeltmeye çalışamaktan yoruldum.
Lunchx 80+ Silver Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 2,310 Dahası Reaksiyon skoru 834 Konum İsveç/Linköping İsim Hasan Ciftci 20 Mart 2023 #2 Hocam kumas örgu olan tum kulakliklarda öyle bende onun yuzunden Wireless gectim.
Yasinn 80+ Silver Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 3,340 Dahası Reaksiyon skoru 2,363 İsim . 20 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Lunchx yazmış: Hocam kumas örgu olan tum kulakliklarda öyle bende onun yuzunden Wireless gectim. Devamı için tıklayın... Hocam kumaş örgü olsa tamam dicem. Normal plastik ince bir kablo. Sürekli dolaşıyor, bezdirdi.
Lunchx yazmış: Hocam kumas örgu olan tum kulakliklarda öyle bende onun yuzunden Wireless gectim. Devamı için tıklayın... Hocam kumaş örgü olsa tamam dicem. Normal plastik ince bir kablo. Sürekli dolaşıyor, bezdirdi.