Wriath ürünleri bence iyi ben W60 klavye kullanıyorum. Ürünü beğendim ancak kablosunda temassızlık sorunu oluştu. Wraith'ten mouse alan arkadaşlarım bazen tuşların basmadığını söylüyor ki daha yeni aldılar. Pek güvenemiyorumLamzu Maya X varken yüzüne bakmazdım.
no commentWriath ürünleri bence iyi ben W60 klavye kullanıyorum. Ürünü beğendim ancak kablosunda temassızlık sorunu oluştu. Wraith'ten mouse alan arkadaşlarım bazen tuşların basmadığını söylüyor ki daha yeni aldılar. Pek güvenemiyorum
diğer markalara güvenmiyorsan veya kalitesinden vb tereddüt ediyosan gpro al yoksa wraith bakabilirsin daha düşük fiyatlara daha iyi ürünler var biliyosundur zaten
cs prolarının en çok kullandığı mouse gpx 2 bi bildikleri vardır diye düşünüyorum
Faceit 2400 eloları görmüş biriyim Superlight 1 kullanıyorum 4-5 yıldır sponsor işinden başka bir şey değil. Sadece isime para vermek başka hiç bir şey değil.cs prolarının en çok kullandığı mouse gpx 2 bi bildikleri vardır diye düşünüyorum
Bildikleri sponsorluk diyelimcs prolarının en çok kullandığı mouse gpx 2 bi bildikleri vardır diye düşünüyorum
2 Bin TL civarlarına 8K hz iyi bir sensör mouse al geç. Logitech para tuzağı ben para harcamak istiyorum dersen. Bu arkadaş sorunlu gibi bütün mousları alıp inceliyor videolarına bakabilirsin. Mouslar hakkında bilmediği bir şey yok bütçeye göre öneri videoları mevcutBenzer E-spor düzeyinde bir mouse almak istiyorum öneriniz var mı?
ninjutso sora v2 öneririm gpx2 ile arasında kalmıştım o zamanlar internetten almaya uzak davranıp gpx2 almıştım güzel mouse ama fiyatını hak etmiyor benceBenzer E-spor düzeyinde bir mouse almak istiyorum öneriniz var mı?
fp sini bilmem şuana kadar 10 tane mouse kullandım en iyi hissiyat bu mouse daydı