Logitech G PRO X SUPERLIGHT HERO 2,982 TL

Strangersupuk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
278
1693194914340.png

Son düzenleme:
Parasını hak etmiyor ya da farklı marka ile kıyasyanlar gerçekten bu işten anlamayan tipler. Sensörü gecikme süresi hissiyatı çok güzel bir mouse fiyatta uzun süreye göre iyi

Parasını hak etmiyor ya da farklı marka ile kıyasyanlar gerçekten bu işten anlamayan tipler. Sensörü gecikme süresi hissiyatı çok güzel bir mouse fiyatta uzun süreye göre iyi
Asıl sen GPX dışında mouse bilmeyen birisin. Hak etmiyor tabii ki. 3K ne buna yeni nesil Razer mouselar bu fiyatta. Ve kalite olarak üst düzey bir olayı yok. Shape'i her tutuşa uygun çok iyi bir shape ama sıfır asla alınmaz.

Asıl sen GPX dışında mouse bilmeyen birisin. Hak etmiyor tabii ki. 3K ne buna yeni nesil Razer mouselar bu fiyatta. Ve kalite olarak üst düzey bir olayı yok. Shape'i her tutuşa uygun çok iyi bir shape ama sıfır asla alınmaz.
V3 pro alıp iade ettim. Bir tane model çıkarıp öküz gibi bir boyutta çıkarırsan insanlar benim gibi iade eder. Diğer yan sanayi ürünlerdan bahsetmiyorum bile içine 33 95 sensör koyup delaylı mouseler sürüsü.

aynı soraya benziyor

V3 pro alıp iade ettim. Bir tane model çıkarıp öküz gibi bir boyutta çıkarırsan insanlar benim gibi iade eder. Diğer yan sanayi ürünlerdan bahsetmiyorum bile içine 33 95 sensör koyup delaylı mouseler sürüsü.
Yan sanayi derken ajazz ı falan kastediyorsun söyliyim. Aj199, Dragonfly F1 gibi mouselar kalite olarak GPX in altında değil. GPX iyi bir mouse da değil günümüzde.

Uçtu iyice, asla hak etmiyor parasını.

Olur mu öyle şey, s1mple'a sponsor ve o kullanıyor dünyanın en iyi faresi (!) Bu fiyata daha iyi bir sürü fare var da bunu anlatmak yoruyor. V2'si gelene kadar bu fare alınmaz. V2'si de zaten 5k'dan aşağı olmaz TR iq seviyesi böyle olduğu sürece.

Yan sanayi derken ajazz ı falan kastediyorsun söyliyim. Aj199, Dragonfly F1 gibi mouselar kalite olarak GPX in altında değil. GPX iyi bir mouse da değil günümüzde.

Kime cevap verdin diye bakayım dedim, daha önce fare konusundan engellediğim biriymiş. Ona bir şey anlatıp kendini yormanı tavsiye etmem, sadece kafa ağrısı yapar. İnsan alacağı farenin boyutuna bir bakar araştırır. DV serisinin büyük ergo olduğundan haberi bile yokki, sonra gelip öneri yapanlara sallar 😂 Katana superlight bile zamanında bu fareyi CT'ledi.

Geri