Logitech g pro x vs Hyperx cloud 2 vs Razer blackshark v2

panizher

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
954
Merhabalar öncelikle oyun ve müzik için istiyorum en esasta müzik ve film için basslar tizler temiz olmali ve en esas kulagi cok isitmamali ve komforlu olmali bende şuan full logitech set var sizce pro x almam mantiklimi yoksa cloud 2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani arada 400tl fark var bence daha iyi olurza görüşlerinizi almak istiyorum

G pro X hakkında bilgim yok fakat cloud2 nin pedleri deri diye biliyorum

emin olamadım
Içinde kunaş pedde var

Merhabalar öncelikle oyun ve müzik için istiyorum en esasta müzik ve film için basslar tizler temiz olmali ve en esas kulagi cok isitmamali ve komforlu olmali bende şuan full logitech set var sizce pro x almam mantiklimi yoksa cloud 2

G pro x biraz daha önde ama 400tl az değil cloud 2 yeterli bence 400tl yi mouse,mousepad yada başka biseyde kullanabilirsin

İkisinide almam yerinde olsam.

MH752 alırım, Sennheiser GSP350 alırım.

Cloud 2 nin ses kalitesi daha iyi ek olarak g pro x bazi insanlarin kafasini agritabiliyor uzun kullanimda

G pro x ile alakalı müzik dahi dinlenebilir şeklinde incelemeler vardı. Konfor işi kişiden kişiye göre değişiyor.

Burak Şolt’un DH incelemeleri izlenebilir.

Knk g pro x sadece oyun amaçlı üretilmiş bir kulaklık. müzik ve filmde cloud 2 daha önde. cloud alpha s veya Blackshark v2 bakmanı öneririm bende bu sabah uzunca araştırmamdan sonra Blackshark v2 aldım.

ikisi de degil senelerdir corsair voild elite kullaniyorum cok memnunum illa ikisinden birini sececekseb g pro x bence

blackshark v2 (usb) ye bakabilirsin 1100tlden başlıyolardı
cloud 2 den iyi mi??

Knk g pro x sadece oyun amaçlı üretilmiş bir kulaklık. müzik ve filmde cloud 2 daha önde. cloud alpha s veya Blackshark v2 bakmanı öneririm bende bu sabah uzunca araştırmamdan sonra Blackshark v2 aldım.
cloud 2 den dahami iyidir v2

ikisi de degil senelerdir corsair voild elite kullaniyorum cok memnunum illa ikisinden birini sececekseb g pro x bence
void elite 1.8k civari suan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,662
Üyeler
186,514
Son üye
zntxr
Geri