Etobaba
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 855
Profesyonel oyuncu değilsen gerek yok. Kumaş pedleri yok yazin vicik vıcık olur kulağın.daha iyi rakibi varmı mesela neden pahali oldugun düsünüyosn
Profesyonel oyuncu değilsen gerek yok. Kumaş pedleri yok yazin vicik vıcık olur kulağın.daha iyi rakibi varmı mesela neden pahali oldugun düsünüyosn
GoKablolu olanını 1970tlye aldım, h.o g.o?
nedenn
Hocam bütçe ve istek meselesi. Üste 1k daha verip kablosuz modeli alabilirsiniz.nedenn
tskler yorumun içingardaş sen yazılanları aldırma kablolusu var bende çok memnunum 3k bandından en iyi seçim bence benim bile alasım geldi![]()
başlıga sıgmadıgı icin resim koydum hattabaslıga fiyat yazmak zor mu?
Kanka teknobiyotik ve mediamarkt aklınca bizi dolandırıyor wireless diye satıp soru cevapta kablolu yazmışlar, iptal etsen iyi olurtskler yorumun için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
başlıga sıgmadıgı icin resim koydum hatta
gelen yorumlara kontrol ederekden aldım sen bu ürün daha önce satın aldınmı peki .Kanka teknobiyotik ve mediamarkt aklınca bizi dolandırıyor wireless diye satıp soru cevapta kablolu yazmışlar, iptal etsen iyi olur
Yok almadım kanka ama mediamarkt ve teknobiyotik soru cevapta kablolu yazmış git bak istersen, ben senin iyiliğin için dedimgelen yorumlara kontrol ederekden aldım sen bu ürün daha önce satın aldınmı peki .