Oneomous
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 3,512
Orta parmaktan bileğime 20 21cm,g300s kullanıyorum aşırı rahat geliyor.Umarım alışır
Orta parmaktan bileğime 20 21cm,g300s kullanıyorum aşırı rahat geliyor.Umarım alışır
Pek önermem, elim orta parmaktan bileğe yaklaşık 17 santimetre sayılır.Şuan indirime girmiş ama mouse boyutunu biraz küçük geldi elim orta parmaktan bileğe 17.5 18 cm arası elime otururmu rahat edermiyim
Gayet rahatım, alıştım 1 haftada zatenRahatsız ediyor mu peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Orta parmak ve bilek mesafesi 18cm
Orta parmaktan bileğime kadar 18cm
Alınır, uygun fiyatlı fps oyuncu mouse kesinlikle tavsiye ederim.Şuan indirime girmiş ama mouse boyutunu biraz küçük geldi elim orta parmaktan bileğe 17.5 18 cm arası elime otururmu rahat edermiyim
Ben daha önceden de pençe şeklinde tuttuğum için alışkınım, yani benim için gayet rahat ama sizi bilemem tabii kiHocam mousu daha önce hiç pençe şeklinde kullanmadım csgo ve rust oynucam sen csgo oynarken rahat edebiliyormusun pençe kullanirken
Beyaz rengini almayı düşünüyorum sararma falan olurmuAlınır, uygun fiyatlı fps oyuncu mouse kesinlikle tavsiye ederim.
Hocam sende siyahı mı var ben beyazı almayı düşünüyorum sararma falan olur muBen daha önceden de pençe şeklinde tuttuğum için alışkınım, yani benim için gayet rahat ama sizi bilemem tabii ki
Evet bende siyahı var, beyazının sararma yapacağını düşünmüyorum, logitech sonuçta. Ama sizin kullanımınıza da bağlı tabiBeyaz rengini almayı düşünüyorum sararma falan olurmu
Hocam sende siyahı mı var ben beyazı almayı düşünüyorum sararma falan olur mu
Alınmaz mı BABBA al tabi bak imzama.Yerli mousemizŞuan indirime girmiş ama mouse boyutunu biraz küçük geldi elim orta parmaktan bileğe 17.5 18 cm arası elime otururmu rahat edermiyim
Tasarım olarak daha iyi bence G102.Alınır ama rakipleri var. Asus ROG Strix Impact Iı ve Corsair Harpoon RGB Pro gibi.
PUBG oynarken eğleniyorum sen düşünHocam mousu daha önce hiç pençe şeklinde kullanmadım csgo ve rust oynucam sen csgo oynarken rahat edebiliyormusun pençe kullanirken
Sipariş ettim inşallah pişman olmamAlınmaz mı BABBA al tabi bak imzama.Yerli mousemiz
Tasarım olarak daha iyi bence G102.
PUBG oynarken eğleniyorum sen düşün![]()
Rakipleri vardır ama 150tlye aldım indirimdeydiAlınır ama rakipleri var. Asus ROG Strix Impact Iı ve Corsair Harpoon RGB Pro gibi.
Olmazsın kankaSipariş ettim inşallah pişman olmam
Rakipleri vardır ama 150tlye aldım indirimdeydi