logitech G102 Lightsync Alınır mı

Alınabilir gayet F/P bir ürün.

Arkadaşlar klavye mouse aldım klavye ne alacağımı buldum mouse olarak bunu öneriyolar sizce güzel mi alınır mı daha fp mouseler varmı ?

güzel mouse fakat eğer tutuş biçiminiz pençe şeklindeyse alışmanız aşırı zor. e eliniz çok büyükse biraz sıkıntı olabilir.

şahsen kullanmadım fakat f/p gibi duruyor.
çünkü hocam 150 tl'ye Logitech wireless almaktan ışıklı almak daha iyi olur gibi.

mağazada ufak bir deneme imkanım olmuştu. ben pençe tutuyorum ama mouse düz gibi olduğu için alışamamıştım ve almamıştım

G203'ü kullanıyorum. Onu tavsiye ederim. İndirimlerle uygun fiyatlara bulmak mümkün.

Arkadaşlar klavye mouse aldım klavye ne alacağımı buldum mouse olarak bunu öneriyolar sizce güzel mi alınır mı daha fp mouseler varmı ?

logitech mouse konusunda en sevdiğim markadır daha önceden laptop aldıgımda hedıye dandık bı mouse vermıslerdı onu 2 sene kullandım kablosuzdu ve Csde çok adam vurmuşluğum var :) şimdi ise g300s kullanıyorum mouse alcaksanız logitech öneririm. gayet güzel mouse.

G203'ü kullanıyorum. Onu tavsiye ederim. İndirimlerle uygun fiyatlara bulmak mümkün.
g203 ile 102 aynı mouselar biri avrupadaki diğeri asyadaki adı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

logitech mouse konusunda en sevdiğim markadır daha önceden laptop aldıgımda hedıye dandık bı mouse vermıslerdı onu 2 sene kullandım kablosuzdu ve Csde çok adam vurmuşluğum var :) şimdi ise g300s kullanıyorum mouse alcaksanız logitech öneririm. gayet güzel mouse.
1sene sonra sağ tuşu bozulan ufak el mousesi :D

g203 ile 102 aynı mouselar biri avrupadaki diğeri asyadaki adı
g203'ün 102nin hatalarından arındırılmış versiyonu diye biliyorum. 102de çift tıklama sorunu var diyenler ağırlıklı iken 203te böyle diyen henüz duymadım ve henüz duymadım.

g203'ün 102nin hatalarından arındırılmış versiyonu diye biliyorum. 102de çift tıklama sorunu var diyenler ağırlıklı iken 203te böyle diyen henüz duymadım ve henüz duymadım.
biraz öyle

güzel mouse fakat eğer tutuş biçiminiz pençe şeklindeyse alışmanız aşırı zor. e eliniz çok büyükse biraz sıkıntı olabilir.
kanka nasıl yani pençe şuanda rampage bi mousunu kullanıyorum elime güzel oturuyor önü eğik biraz şuankininde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o lightsync verisyonunda düzeltilmişti galiba

Alınabilir fakat MSI GM11 tercih ederdim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,741
Üyeler
184,050
Son üye
veysdlgr58
Geri