Logitech G102 LIGHTSYNC alınır mı?

N1GHT

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
391
Selam, bu zamana kadar hep berbat mouselar kullandım ve artık sıkıldım. Söz konusu kalite ve performans olduğunda akla ilk gelen marka Logitech benim için. Biraz araştırdıktan sonra bana en uygun olan mouse G102 LIGHTSYNC modeli gibi durdu fiyatıda makul bir fiyattı. Almayı düşünüyorum sizin düşünceleriniz nelerdir?

G102 modelini 3 yıl kullandım. G102 LIGHTSYNC modelini de 1 yıldır kullanıyorum memnunum.

Bence şu an alınmaz. 1.5 yıl kadar 203ü kullandım bir sorun yaşamadım ama benim dışımda 102 ve 203ü kullanan arkadaşlarımda hep çift tıklama problemleri yaşandı. Logitechin desteği müthiş diyebilirim o konuda sıkıntı yaşamazsın. Ama başka modellere bakabilirsin bence. Şu an G305 kullanıyorum. İkinci elde falan uygun fiyata bulabilirsin çok daha iyi bir model.

Bence şu an alınmaz. 1.5 yıl kadar 203ü kullandım bir sorun yaşamadım ama benim dışımda 102 ve 203ü kullanan arkadaşlarımda hep çift tıklama problemleri yaşandı. Logitechin desteği müthiş diyebilirim o konuda sıkıntı yaşamazsın. Ama başka modellere bakabilirsin bence. Şu an G305 kullanıyorum. İkinci elde falan uygun fiyata bulabilirsin çok daha iyi bir model.
Destek konusunda katılıyorum garantimin son haftasında servise verdim iade çıkarttılar

g102 var hiçbir sıkıntı yok on numara mouse. Steelseries qck +large ile kombinlediğinde makina oluyor :D

bende G305 düşünüyodumda bütçeme uygun değil

Geri