Kaç yıldırBende var kullanıyorum ve gayet iyi.
Sırf kendi faren diye başkalarına kötü bir ürünü önerme.nası iyi değil kullanıyorum ve HARİKA bir MOUSE
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam o zaman benim önerebileceğim bi mouse yok
ne alaka kullanıyorum ve memnunumSırf kendi faren diye başkalarına kötü bir ürünü önerme.
Senin memnun olman o ürünün iyi olmadığı gerçeğini değiştirmez.ne alaka kullanıyorum ve memnunum
Dostum anlamıyorsun sanırım, o bütçede daha iyi ürünler varken neden adamlar gidip dandirik bir Rampage mouse alsın?ne alaka kullanıyorum ve memnunum
Hocam 9 ay olmuştur herhaldeKaç yıldır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eski ama bayağı eski logitech mousem vardı ve sol tik sürekli çift basıyordu ancak 10 yılı geçmiştir kullandığım süre yani sağlam veya ben iyi kullandım ama sol click kullansanda kullanmasanda 2 yıldan sonra bozuluyor
İleriye dönük sıkıntı yaşarsınHocam 9 ay olmuştur herhalde
Elimize oturuyor diye para verelim, 2-3 ay sonra bozulursa canı sağ olsun elime oturuyordu diyelim?Elinize ne oturuyorsa onu alın. Sadece 1 tık daha iyi bir sensör yüzünden başka bir modele yönelmeyin. Rehber yaptıracaksınız artık.
Logitechten daha sağlam marka tanımadım.Elimize oturuyor diye para verelim, 2-3 ay sonra bozulursa canı sağ olsun elime oturuyordu diyelim?