Neler Yeni

170tl'ye Logitech G102 alınır mı?

-Yec

80+ Bronze
Avuç içimi bile doldurmuyor elim yaklaşık 18-19 cm. Elin küçükse oturur değilse önermem. Onun dışında gayet memnunum.

Atyxah

80+ Silver
Sol click 2 yıldan sonra sürekli çift basıyor logitech mouseların çoğu böyle ve özellikle bu model de öyle ben katar pro ile bunun arasında kaldım katar pro aldım sanada öneririm fiyatı yakın ancak şuan bilmiyorum bakmadım bence onu al yani sonra pişman olmazsın

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bende var kullanıyorum ve gayet iyi.

Atyxah

80+ Silver
Bende var kullanıyorum ve gayet iyi.
Kaç yıldır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eski ama bayağı eski logitech mousem vardı ve sol tik sürekli çift basıyordu ancak 10 yılı geçmiştir kullandığım süre yani sağlam veya ben iyi kullandım ama sol click kullansanda kullanmasanda 2 yıldan sonra bozuluyor

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kaç yıldır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eski ama bayağı eski logitech mousem vardı ve sol tik sürekli çift basıyordu ancak 10 yılı geçmiştir kullandığım süre yani sağlam veya ben iyi kullandım ama sol click kullansanda kullanmasanda 2 yıldan sonra bozuluyor
Hocam 9 ay olmuştur herhalde

Atyxah

80+ Silver

Prelax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ahmet Kırlıoğlu
Elinize ne oturuyorsa onu alın. Sadece 1 tık daha iyi bir sensör yüzünden başka bir modele yönelmeyin. Rehber yaptıracaksınız artık.

TamerKs

80+ Silver
Elinize ne oturuyorsa onu alın. Sadece 1 tık daha iyi bir sensör yüzünden başka bir modele yönelmeyin. Rehber yaptıracaksınız artık.
Elimize oturuyor diye para verelim, 2-3 ay sonra bozulursa canı sağ olsun elime oturuyordu diyelim?

Top Bottom