Logitech G102 Lightsync Tekerlek Sorunu

CesarVialpando

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
761
1 yıldır kullanmakta olduğum mouse'un tekerleği sonunda bozuldu. Aşağıya döndürüyorum yukarıya gidiyor. Yukarıya ittiriyorum ya hiç hareket etmiyor ya da aşağıya gidiyor. İade edeceğim. Logitech'in iade süreci nasıl işler? Ve kendilerine nereden ulaşabilirim? Ha bir de bir muhabbet vardı. Adam mesela membran klavyesinde bir sorun yaşıyor. Logitech müşteri hizmetleri de ona pahalı ve kaliteli bir mekanik klavye gönderiyor. Facebook gruplarında sıkça görmüştüm bunun gibi olaylar. Böyle bir şeyin olma ihtimali nedir? Cevaplarsanız muhteşem olur.

Genelde o içine pislik girmesinden kaynaklandığı için oluyor diye biliyorum. Tam hatırlamıyorum ama bir konuda okumuştum. Tekerleği çıkarıp temizleyince duzeliyordu. Seninki garantili olduğu için istersen garantiye gonderebilirsin.

Genelde o içine pislik girmesinden kaynaklandığı için oluyor diye biliyorum. Tam hatırlamıyorum ama bir konuda okumuştum. Tekerleği çıkarıp temizleyince duzeliyordu. Seninki garantili olduğu için istersen garantiye gonderebilirsin.
Deneyeceğim bu dediğini.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,442
Üyeler
188,934
Son üye
raen1911
Geri