bunun yerine corsair katar pro tercih edilebilirBu fareler arasındaki fark nedir? Bunlardan birini alacağım ama fiyatları farklı. Bizim burada teknosa var orda g203 lightsync 180 lira ama internette 200 küsür. Hangisini almalıyım? Bir farkları var mı?
Bütçem 180 lira hocam, aslında bloody marka da düşünüyorum. Abimde bloody vardı, tam hatırlamıyorum hangi modeli, mousepadda falan kayması daha bir güzel geldi bana (şuan g300s kullanıyorum.)Farkları yok, bölgesel isimlendirme.
Ancak almanı önermem, fiyatına göre kötü bir sensöre sahip. Bütçeni belirtirsen daha iyi bir mouse önerebiliriz.G102 ve G203 Lightsync modellerde mercury sensör kullanılmıyor
Bildiğiniz üzere Logitech, G102 ve G203 Prodigy farelerinde Mercury sensör kullanıyor. Bu sensör PWM 3327'ye eşit veya daha iyi. Prodigy modellerde çift tıklama sorunu var, o yüzden önermiyorum/önermiyoruz. Lightsync modeller sözde Prodigy ile aynı ama problemlerden arındırılmış ve "10 kat daha...www.technopat.net
Bütçem 180 lira hocam, aslında bloody marka da düşünüyorum. Abimde bloody vardı, tam hatırlamıyorum hangi modeli, mousepadda falan kayması daha bir güzel geldi bana (şuan g300s kullanıyorum.)