Neler Yeni

Logitech G203 Macro Sekmeme

Lyloulom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Butak
Merhaba,
G203 ü ne yaptım ne ettim macrosunu ayarlayamadım. her şey oluyor ama sekmeme olmuyor. Otomatik mouseyi aşşağı çekmiyor. Mouseyi aşşağı doğru (silahın sekmemesi için) çekmesini nasıl ayarlayabiliriz? Bu forumdan birinin screnshot attığını gördüm o ayarlamış. Sanırım software den almış. Eski mousenin makrosunu geçirmiş. Software yi g203 desteklemiyor. G Hub da da sekmeme olmuyor. Nasıl yapabilirim? Lütfen yardım edin. Teşekkürler..

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Lg gaming software den yapmayı dene g hub biraz sıkıntılı knight online da makro kullanıyorum bende ordan biliyorum

Lyloulom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Butak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lg gaming software den yapmayı dene g hub biraz sıkıntılı knight online da makro kullanıyorum bende ordan biliyorum
Anlıyorum da orda da söyledim. SOFTWARE Yİ DESTEKLEMİYOR. UYGULAMA GÖRMÜYOR MOUSEYİ

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra

Lyloulom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Butak
Cidden yardımcı olabilcek yok mu ya?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
berkay enes demir
Cidden yardımcı olabilcek yok mu ya?
bildiğim kadarı ile logitech de o tarz makro ayarlamak sıkıntı diye bir ara araştırmıştım hiç çıkmadı logitech için sanırım yok (düşük modeller için)

Lyloulom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Butak
bildiğim kadarı ile logitech de o tarz makro ayarlamak sıkıntı diye bir ara araştırmıştım hiç çıkmadı logitech için sanırım yok (düşük modeller için)
50 tl lik mouse de bile varken bunda olmaması şaşırtıcı. Olmadı iade edicem zaten. Cevabınız içn teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

50 TL lik mouse de bile varken bunda olmaması şaşırtıcı. Olmadı iade edicem zaten. Cevabınız içn teşekkürler
Amayazılım aynıyazılım yani. Garip öyle bişey olması. Gaming software destekliyor macroları. G hub yeni diye biliyorum. Ayrıca bi videoda g102 de gaming software nin çalıştığını gördüm. G203 yeni model güncellenmiş versiyon olduğuna rağmen böyle bişey olacağını sanmıyorum.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
berkay enes demir
(yanlış bilgi verdim yorumu düzeltiyorum)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,634
Üyeler
161,104
Son üye
yusuf_bbey1