Logitech G203 Macro Sekmeme

Lyloulom

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba,
G203 ü ne yaptım ne ettim macrosunu ayarlayamadım. her şey oluyor ama sekmeme olmuyor. Otomatik mouseyi aşşağı çekmiyor. Mouseyi aşşağı doğru (silahın sekmemesi için) çekmesini nasıl ayarlayabiliriz? Bu forumdan birinin screnshot attığını gördüm o ayarlamış. Sanırım software den almış. Eski mousenin makrosunu geçirmiş. Software yi g203 desteklemiyor. G Hub da da sekmeme olmuyor. Nasıl yapabilirim? Lütfen yardım edin. Teşekkürler..

Lg gaming software den yapmayı dene g hub biraz sıkıntılı knight online da makro kullanıyorum bende ordan biliyorum

bildiğim kadarı ile logitech de o tarz makro ayarlamak sıkıntı diye bir ara araştırmıştım hiç çıkmadı logitech için sanırım yok (düşük modeller için)
50 tl lik mouse de bile varken bunda olmaması şaşırtıcı. Olmadı iade edicem zaten. Cevabınız içn teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

50 TL lik mouse de bile varken bunda olmaması şaşırtıcı. Olmadı iade edicem zaten. Cevabınız içn teşekkürler
Amayazılım aynıyazılım yani. Garip öyle bişey olması. Gaming software destekliyor macroları. G hub yeni diye biliyorum. Ayrıca bi videoda g102 de gaming software nin çalıştığını gördüm. G203 yeni model güncellenmiş versiyon olduğuna rağmen böyle bişey olacağını sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,416
Üyeler
185,723
Son üye
merhababeninsan
Geri