Logitech g213 alınır mı?

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar arkadaşlar, bu klavyeyi almaya karar verdim. Bu klavyeyi kullanan ya da önceden kullanmış arkadaşların bu klavye ile ilgili görüşlerini merak ediyorum. Çünkü kendim araştırdığımda bazı konularda alınmaması gerektiğini söylüyorlar. Gerçekten çok ciddi sorunları var mı ?

Alınmaz. Kronik sorunlu. Çift tıklama, basmama ve sinir bozucu hataları var.

Merhabalar arkadaşlar, bu klavyeyi almaya karar verdim. Bu klavyeyi kullanan ya da önceden kullanmış arkadaşların bu klavye ile ilgili görüşlerini merak ediyorum. Çünkü kendim araştırdığımda bazı konularda alınmaması gerektiğini söylüyorlar. Gerçekten çok ciddi sorunları var mı ?

HyperX Alloy MKW100 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Red Switch şunu elden çıkarsam alacağım klavye kendisi şuana kadar birçok kişiden olumlu görüş aldım kullandıkları süre boyunca​

Bende bu klavye var,garantisi bittikten sonra "e" tuşunda basmama ve boşluk tuşunda çift basma sorunu ortaya çıktı.
Ne yaptıysam çözüm olmadı,bu şekilde kullanmaya devam ediyorum.

Logitech'in ucuz ürünlerini almanızı önermem. Fareleri de klavyeleri de kronik sorunlu oluyor. F/P olduklarını da düşünmüyorum.

3 kez değişim yapmama rağmen her seferinde farklı tuşlarda çift tıklama problemi oldu ve zamanla diğer tuşlarda çift tıklama problemi olmaya başladı.
Çok güzel rahat ve sessiz klavye ama çift tıklama sorunu çok fazla kişide yaşanıyor.
Amazondan aldığım için değişimde ve en son iadesinde sıkıntı yaşamadım ama farklı bir yerden alacaksanız çift tıklama konusunda yardımcı olmayabilirler. Logitech ede mail atmıştım konuyla ilgili aldığınız firma değişim yapmıyorsa yardımcı olmaya çalışırız demişlerdi. Amazon sıkıntı çıkarmadığı için onların ne yapacağını bilmiyorum.
Bana kalırsa bu kadar çok sık kronik sorunu olan klavye alınmaz.
G300s G102 g203 g305 hepsini kullandım hiçbir problem yaşamadım güncel olarak şuan g305 kullanıyorum
G305 i bende kullanıyorum. Zaten genel olarak sorunsuz bir model alıpta sorun yaşayan az kişi var ama g213 çok sorunlu bir klavye.

Çok uzun yıllardır kullanıyorum gayet memnunum ama şuan alsam daha farklı bir ürün alırdım arkadaşların bahsettiği çift tıklama vs gibi sorun yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,092,250
Üyeler
173,629
Son üye
Gizliüye
Geri