Neler Yeni

Logitech G29 mu G923 mü Arasındaki Farklar

Sizce herkese soruyorum pahalı mı 14000tl vitessiz 1.5 Tr garantili fotoğrafları bıraktım deneyip alacağım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler hocam Eyw sizce dediğim ilan nasıl alacağım da yüksek ihtimal onuda
Halihazırda çok paranoyaklik hissediyorum sizlerde her an bir şey olur sıkıntıya düşerim hissi var bence bu histen kurtulun garantisiz ürün Almıyorsun + tr garantili + garanti süresi hala devam ediyor + bir şey olduğumu kutuda veya garanti kağıdinda yetkili servis numarası yazar oradan iletişime geçer halledersin tahminim Penta diye firmadır oda İstanbulda

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
654
İsim
Mert ash
Evet haklısınız temiz bahsettiğim bir 2.el cihaz var jelatinli hemde 1.5 sene TR garantili test edip alacağım sizce 2.el G923 almalımıyım

2.el alırsam g923 almayı düşünüyorum hocam temiz bir tane bahsettiğim mesajlara bakarsanız anlarsınız sizce nasıl ve g923 ile g29 arasında çok fark varmıdır ?
sadece direksiyon için o para çok fazla g29 + shifter 1 yıl garantiliden bahsediyorum ben shiftersız alma o fiyata.

Fatih(?)

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih
Halihazırda çok paranoyaklik hissediyorum sizlerde her an bir şey olur sıkıntıya düşerim hissi var bence bu histen kurtulun garantisiz ürün Almıyorsun + tr garantili + garanti süresi hala devam ediyor + bir şey olduğumu kutuda veya garanti kağıdinda yetkili servis numarası yazar oradan iletişime geçer halledersin tahminim Penta diye firmadır oda İstanbulda
Gerçekten içimi çok rahatlatan bir mesaj oldu eline emegıne sağlık kardeşim sonuçta bozuk degıldır test edicem orada ve hali hazırda 2026 15 kasıma kadar garantisi var distribütör garantisi de sanırım penta garantisi zaten oda İstanbul’da sorun olacağını sanmıyorum çoğu kişi böyle alıp satıyor böyle g29 ilanı vesaire çok var temiz garantili alıp 2ay dahi kullanmadan satan dahi var

Gerçekten içimi çok rahatlatan bir mesaj oldu eline emegıne sağlık kardeşim sonuçta bozuk degıldır test edicem orada ve hali hazırda 2026 15 kasıma kadar garantisi var distribütör garantisi de sanırım penta garantisi zaten oda İstanbul’da sorun olacağını sanmıyorum çoğu kişi böyle alıp satıyor böyle g29 ilanı vesaire çok var temiz garantili alıp 2ay dahi kullanmadan satan dahi var
Şimdiden h.o

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,919
İsim
Can BOZKURT
Merhaba geleceğimiz günlerde direksiyon seti alacağım sizce temiz garantili jelatinli dahi sokülmemis 2.el direksiyon seti almalımıyım yoksa 0mı almalıyım 0alırsam g923 alamam maddi durumum yetmez Malesef sizce g29 ile g923 ne fark var aradaki fiyat farkına değer mi
23 e moza r3 var.

Fatih(?)

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Fatih

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,919
İsim
Can BOZKURT
Hocam logitech alacağım manuel hastalığım var xD yarış tipi değil de ETS gibi slow oyunları daha çok oynarım

Nasipte varsa hocam ;D
logitech dandik dd al

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,148
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Sizce herkese soruyorum pahalı mı 14000tl vitessiz 1.5 Tr garantili fotoğrafları bıraktım deneyip alacağım ?
Dediğim gibi bence pahalı. Vitesle birlikte 17200 TL'ye gelecek ve o parayı kesinlikle hak etmiyor. Logitech G29'dan pek bir farkı yok. Onun yerine 10.000 TL bandında Logitech G29+vites almak çok daha mantıklı. Ayrıca bence garantiyi gereğinden fazla önemsiyorsun. Ben sürekli direksiyon seti alıp kullanıp satıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım. Biliyorum bu bozulmayacağı anlamına gelmiyor ancak garantili olacak diye de aşırı fazla para vermeye gerek yok. 17200 TL'ye garantili G923+vites alacağına 9000-10000 TL'ye 2 tane garantisiz Logitech G29+vites al. Bozulursa diğerini kullanırsın, bozulmazsa diğerini satıp ekstra para harcamamış olursun. Biliyorum saçma bir örnek oldu ancak ne demek istediğimi anlamışsındır. :peepo1:

Ben olsam 18.000 TL bütçede ne Logitech G29 ne de Logitech G923 alırdım. Şimdiye kadar 8 farklı direksiyon seti kullandım ve hala bu setleri sürekli alıp satıyorum. Bunu söylüyorum çünkü direksiyon seti önerisi yaparken deneyim çok önemli ve çok fazla çeşit kullandığım için deneyimli olduğumu söyleyebilirim. Bu bütçede benim tercihim ikinci el Thrustmaster T300 direksiyon seti ve yanına ayrı olarak Thrustmaster TH8S vites olur. Çünkü aralarında dağlar kadar fark var. T300'e geçtiğimde G29 bana oyuncak gibi gelmeye başlamıştı. Çünkü T300 kayışlı bir sistem kullanırken G29-G923 dişli sistem kullanıyor. Bu da oldukça sesli, takırtılı, pürüzlü ve gerçek dışı bir deneyim sunuyor. T300'de ise direksiyon yağ gibi kayıyor ve ses gerçekten çok az. Bütçeni aşıyorsa vitesi ileri bir tarihe de atabilirsin. Biliyorum manuel istiyorsun ancak T300'ün direksiyon hissiyatı için biraz beklemeye değer olduğunu düşünüyorum. Bir benzetme yapmak gerekirse Thrustmaster T300 son model bir Audi A5 iken Logitech G29-G923 Fiat Egea diyebiliriz. Evet Fiat Egea da işini görür ancak Audi A5'in yanına bile yaklaşamaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,867
Üyeler
171,654
Son üye
sefauluda
Top Bottom