Neler Yeni

Logitech g29 sarı ışık yanma sorunu

vamprikaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Salih akçaren
Instagram
salihakcarens
Steam
salih akçaren
Facebook
100009245892508
direksiyondan memnun musun almayı düşünüyorum.ama dişli sistem olması biraz endişe ettiriyor.kayışlılar da çok pahalı.fikrin nedir?
yani reis ben aldım sıkıldım dişli sesi mevzusuda şans işi gibi geliyo bendede var hafif ama çok rahatsız etmiyo zaten yanlarken ses lazim gibi geliyor konuyla cok bilgim yok bana göre benim icin problem değil

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yani reis ben aldım sıkıldım dişli sesi mevzusuda şans işi gibi geliyo bendede var hafif ama çok rahatsız etmiyo zaten yanlarken ses lazim gibi geliyor konuyla cok bilgim yok bana göre benim icin problem değil
bizim burada simulasyon yarışları yapılan bir yer var ps4 kafe gibi.orada thrustmaster direksiyonlar var.baya kaliteli 10-10 k dan aşağı değil.kayışlı sistem var.direksiyon toparlanması falan baya iyi.g29 aynı tadı verir mi emin değilim.dişliler de biraz korkutuyor.

vamprikaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Salih akçaren
Instagram
salihakcarens
Steam
salih akçaren
Facebook
100009245892508
bizim burada simulasyon yarışları yapılan bir yer var ps4 kafe gibi.orada thrustmaster direksiyonlar var.baya kaliteli 10-10 k dan aşağı değil.kayışlı sistem var.direksiyon toparlanması falan baya iyi.g29 aynı tadı verir mi emin değilim.dişliler de biraz korkutuyor.
reis al kullan 2-3 gün baktın hayır gelmiyor geri ver hepsiburadadan bak

Top Bottom