Logitech G29+Shifter neden bu kadar pahalı ?

Bu gereksiz pahalı. Ben Shifter olmadan G29 u 2000 liraya sattım satılması 3 ay sürdü

1000 TL'ye de 900 derece set bulunabiliyor. Ben hayatta G29'a bu kadar para vermem.

Gereksiz pahalı

2. Eldeki saçma fiyatlar devam ediyor, artıdan konsollara gelen %50 lik vergi konsol aletlerinide etkiliyor, Logitech G serisi direksiyonlar konsollarda kullanıldığından sıfır fiyatları 2.5K dan 4K ya fırladı !

Üzücü bir durum.

almayı planlıyorum sıfır baksam daha iyi
Sıfırı fiyatına haketmiyor saçma bir direksiyona o kadar para verilmez. Bence hiç alma sana söylüyorum maksimum 1 ay oynadıktan sonra sıkılıp satıyorsun

Sıfırı fiyatına haketmiyor saçma bir direksiyona o kadar para verilmez. Bence hiç alma sana söylüyorum maksimum 1 ay oynadıktan sonra sıkılıp satıyorsun
Hep hayalimdi be

2. Eldeki saçma fiyatlar devam ediyor, artıdan konsollara gelen %50 lik vergi konsol aletlerinide etkiliyor, Logitech G serisi direksiyonlar konsollarda kullanıldığından sıfır fiyatları 2.5K dan 4K ya fırladı !

Üzücü bir durum.
Ben 3 gün önce Shifter olmadan G29 sattım 2000 liraya iyi fiyata mı sattım sence? 3 ay satılmadı 2000 liradan zaten yeni satıldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hep hayalimdi be
hayatında yaşadığın en geçici heves G29

Arkadaşlar bu direksiyonun tek özelliği 900 derece olması değil force feedback son derecede gelişmiş 1000 tl lik direksiyon setinde bu özellik yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri